Ähtäri Zoo ja Puijo Peak Oy aloittavat yhteistyön 1.6.

0

Ähtäri Zoo ja kuopiolainen Puijo Peak OyPuijon torni haluavat tarjota yhdessä innostavaa tekemistä kotimaan matkailijoille. Yhteistyö aloitetaan 1.6. Tekemistä yhdistävät samankaltaiset tärkeät arvot, puhdas luonto ja kestävä kehitys.

Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa keskitytään kotimaisiin matkailijoihin, toinen vaihe laajentuu käsittämään myös ulkomaiset matkailijat. Käytännössä yhteistyö toteutetaan muotoilemalla ja paketoimalla tuotteet yhteensopiviksi sekä tekemällä markkinointiyhteistyötä, jolloin molemmat yritykset näkyvät toistensa kohteissa.

Yhteisenä tavoitteena liikuttaa ihmisiä luonnossa elämyksiä tarjoten

Puijon mäen etelärinteellä oleva vanha luonnonsuojelualue rauhoitettiin jo vuonna 1928, nykyinen on laajuudeltaan 208 hehtaaria.  Puijo Peak – Nature Activity Parkin tavoitteena on edistää lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden liikunnallisia ulkoilmaharrastuksia luontoa kunnioittaen. Puijon vanha metsä tarjoaa upean ympäristön tämän päämäärän toteuttamiseen. Ähtärin luonnonmukainen Eläinpuisto on samalla mielenkiintoinen patikkaretki luonnossa ja ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua lukuisaan määrään eri eläinlajeja niiden luontaisessa ympäristössä.  Molemmat kohteet tarjoavat kävijöilleen luonnon rauhasta kumpuavia elämyksiä, mahdollisuuden oppia uutta ja nauttia liikunnasta.

– Puijo Peak tuottaa mieleenpainuvia luontoelämyksiä ja omien rajojen koettelemista. Luonto on yhdistävänä tekijänä myös yli maakuntarajojen menevässä kumppanuudessa ÄhtäriZoon kanssa. Meille kuopiolaisille kumppanuus on haluttu toimintamalli, iloitsee Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen.

Lähde luontoon!

Luontokohteet ovat olleet usealle suomalaiselle henkireikiä ja voiman antajia erityisesti näin poikkeusoloissa elettäessä. Monet ovat löytäneet luontoharrastuksen eri muodoissaan. – Voin ilokseni todeta, että Ähtäri Zoossa voi turvallisesti liikkua tänäkin aikana. Eläimet jatkavat elämäänsä tavalliseen tapaan pandemiasta huolimatta. Niiden touhuja seuratessa omakin mieli kevenee. Puhtaat luontoarvot ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvojamme ja haemme myös aktiivisesti samoja arvoja tunnustavia yhteistyökumppaneita. Puijo Peak on kaikilla mittareilla Ähtäri Zoon luotettava veljmies, kehaisee Ähtärin kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki.


 

JÄTÄ KOMMENTTI