Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa

0
vas. Hanna Rissanen, Kari Vainio, Jani Takamaa, Johannes Aalto, Altti Syrjänen, Lasse Saarenpää ja Jonna Pietlä

Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen vuoden tavoitteena on toiminnan vakiinnuttaminen. Uudistunut Ähtärin Matkailu Oy pyrkii toimimaan yhä kokonaisvaltaisemmin seutukunnan parhaaksi.

Uudelleen toimintojaan käynnistävän Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kokoontui uusiutuneella kokoonpanolla ensi kertaa tiistaina 9. tammikuuta Ähtärin kaupungintalolla. Alkaneen vuoden  tavoitteena on matkailuyhtiön roolin vakiinnuttaminen Ähtärin ja lähiseudun kehittäjänä.

Kuusihenkisen hallituksen muodostavat Ähtärin kaupungin elinvoimapäällikkö Jani Takamaa, Ähtärin Eläinpuisto Oy:n ja hotelli Mesikämmen Oy:n toimitusjohtaja Jonna Pietilä sekä lähialueen yrityksiä edustavat Hanna Rissanen (Remu Oy), Lasse Saarenpää (Latenkone Oy), Altti Syrjänen (Valkeisen Loma Ay) sekä Kari Vainio (Naava Villas Oy).

Kokouksessa käytiin läpi alkaneen vuoden toimintasuunnitelmaa yhdessä Ähtärin Matkailu Oy:n markkinointipäällikön Johannes Aallon kanssa.

– Olen erittäin luottavainen tulevaisuuden suhteen. Tavoitteena on tänä vuonna valaa se alusta, jolle voimme yhdessä paikallisten ja lähialueiden toimijoiden kanssa rakentaa suurempaa kokonaisuutta, joka tulee hyödyntämään koko Etelä-Pohjanmaata.

– Tällaista tavoitetta ei saavuteta ilman laaja-alaista yhteistyötä kaikkien toimijoiden kesken, ja sen varmistaminen onkin tässä vaiheessa päätehtäväni, toteaa Aalto.

Myös tuotepaketointi sekä Ähtärin kaikkien vahvuuksien huomioiminen kulttuurihistoriasta aina pandoihin asti ovat Aallon mukaan työpöydällä.

Matkailun kehittämistä ja imagotyötä koko kaupungin parhaaksi

Matkailuun liittyvien tavoitteiden lisäksi kokouksessa mietittiin myös sitä miten Ähtärin Matkailu Oy voi tukea paitsi Ähtärin myös koko seutukunnan aluekehitystä.

Ähtärin Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Takamaan mielestä Ähtärin matkailuelinkeino hyötyy siitä, että kaupungin imagoa kehitetään myös elinvoimaisena ja yrittäjäystävällisenä kaupunkina, johon on hyvä asettua myös asumaan.

– Vaikka Ähtärin Matkailu Oy:n toiminnan prioriteetti on luonnollisesti matkailun kehittäminen, se ei sulje pois laajempaa kunnallista imagotyötä. On tärkeää, että Ähtärin löytävät paitsi kansainväliset ja kotimaiset matkailijat myös liikkuva työvoima ja yritysmaailma, kertoo Takamaa.

Ähtärin Matkailu Oy:n hallitus kutsuu kaikkia yhteistyöstä kiinnostuneita ottamaan yhteyttä hallituksen jäseniin. Yhteistyön malleja on lukematon määrä. Yhtiön intresseissä on räätälöidä toimintamallit juuri sellaisiksi, että ne hyödyttävät kaikkia osapuolia.

Jouko Siirilä/jpnews.fi

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI