”Äijät” tosi ”autokaupoilla” – halu meni järjen edelle!

0
(Arkistokuva)

Tässä jälleen mielenkiintoinen pikku uutinen ”naapuri” poliisipiirien alueelta, edelleen minimaalista tiedottamislinjaansa jatkavan Pohjanmaa poliisin sijaan. Tämä päivän poliisiuutinen tulee Pirkanmaan takaa Kanta-Hämeestä ja tarkemmin Hämeenlinnasta, jossa poliisin partio sai keskiviikkoaamuna hätäkeskukselta tehtävän Pappilanniementielle. Ilmoituksen mukaan siellä olevasta autoliikkeestä oli anastettu omaisuutta. Partion saavuttua kohteeseen, selvisi pian, että autoliikkeestä oli varastettu kaksi henkilöautoa ja ”kaupanpäällisenä” kaksi sarjaa kesärenkaita vanteineen.

Myöhemmin päivällä poliisipartio havaitsi toisen varastetuista henkilöautoista Katumantiellä. Auto lähti liikkeelle ja se oli kaahannut kovaa vauhtia Rantatielle talojen pihaan, kuljettajan poistuessa läheiseen asuntoon. Samoihin aikoihin hätäkeskus ilmoitti, että myös toinen anastettu auto oli löytynyt Rantatien läheisyydestä parkkipaikalta.

Partiot menivät tekemään kotietsinnän asuntoon, johon toisen anastetun auton kuljettaja oli mennyt. Asunnosta tavattiin 40- ja 37-vuotiaat miehet, jotka otettiin kiinni. Heitä epäillään varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI