Alavuden kaupunginhallitus esittää – valtuuston jäsenmääräksi 31

0
Kaupungintalo ALAVUS (Kuva: Santeri Viinamäki)

Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä 23.11.2020

MELA on pyytänyt lausuntoa koskien maatalouslomituksen paikallisyksikkörakenteen kehittämistä. Tarkoituksena on yhdistää paikallisyksiköt niin, että Etelä-Pohjanmaalla olisi yksi yksikkö. Alavuden kaupunki toteaa, että tämä kehityssuunta on hyväksyttävä, mutta edellytyksenä on, että lähipalvelupisteillä turvataan palvelu Alavudella jatkossakin. Myös hallintotehtävissä on hyödynnettävä digitalisaatiota ja monipaikkaista työtä palvelun saavutettavuuden turvaamiseksi.

Töysän nuorisoseura. Kuva: Inka Vilen

Töysän Nuorisoseura aikoo tehdä energiaremontin Töysän nuorisoseuran taloon ja siihen sisältyvään nuorisotilaan. Kaupunki myönsi hankkeeseen kuntarahoitusosuuden ja rakennusaikaisen tilapäislainan sillä edellytyksellä, että hanke saa hakemansa ELY:n rahoituksen.

Tuleviin kuntavaaleihin liittyviä päätöksiä tehtiin useita. Valtuustolle päätettiin esittää valtuutettujen lukumäärän vähentämistä 31 jäseneen. Äänestyspaikat pidetään ennallaan, mutta niiden käytännöissä varaudutaan myös mahdollisiin koronarajoitteisiin. Lisäksi kaupunginhallitus asetti vaalilautakuntia ja vaalitoimikunnan.

Kaupunginhallitus hyväksyi omakotitontin kaupan Salmenvuoren alueelta sekä maa-alueen vaihdon, jolla kaupunki saa maata Lieskankaan vedenottaman suojavyöhykkeeltä.

Kaupunginhallitus päätti sijoituskumppanin valinnasta.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI