Antti Maasalo lahjoittaa teoksen uimahallin uuteen kiertoliittymään

2
Taiteilija Antti Maasalon ensimmäinen Kauppakadun ja Soinintien kiertoliitymään pystytetty teos
Taiteilija Antti Maasalon kolmesta taideteoksesta ensimmäinen on Kauppakadun ja Soinintien kiertoliitymään pystytetty puinen teos (Kuva: Jukka Ketonen)
Uimahallin kiertoliittymä on lähes kokonaan valmis, mutta keskisaarekkeen toteutustavasta on vielä epäselvyyttä. Lehtimäkeläinen taiteilija Antti Maasalo on lupautunut lahjoittamaan taideteoksen ympyrän keskiöön.

Järvi-Pohjanmaan tekninen toimi saa ratkaistavaksi torstain kokouksessa ottaako se vastaan Maasalon teoksen koristamaan Alajärven neljättäkin ”liikenneympyrää”.

Kaupunki on sopinut jo Saltex Oy:n kanssa, että alueelle istutetaan kaupungin tekemille pohjille viheraluenurmi.

Keskisaarekkeen ydinosan toteuttamisratkaisuun on taiteilija Antti Maasalo lähestynyt kirjallisella esityksellä, että hän lahjoittaisi taideteoksen ko. ydinosalle.

Taideteoksen lisäksi ydinosalle tulisi asentaa istutuksia ja estekiviä näköesteen saamiseksi, koska taideteos on kapeahko.

Keskisaarekkeen toteutukseen ei talousarviossa ole varauduttu, mutta lahjoituksista johtuen kustannukset ovat vain noin 2 500 euroa.

Korona-kartta 700x

2 KOMMENTTIA

  1. On se kiva että koristellaan. Tällä kertaa ei maksakaan mitään, vain 2500 euroa.. Mitähän ne muut koristelut ovat tulleet maksamaan. Alajärven päättäjät, te ette osaa käyttää rahoja oikein ja siksi ollaan siinä tilanteessa missä ollaan. Kiitos vaan.

  2. Laitetaan Pekka Peltomäen luonnollista kokoa oleva lyöjäpatsas liittymaaän näköisversiona ja hiekkatekomurmi reunustamaan kiertoliittymään niin saapa samalla Saltex samalla ilmaisen tuotesijoitteluidean urheilualueelle johtavaan tiehen.

JÄTÄ KOMMENTTI