Asuntoon murtauduttiin Alavudella – Ulkomaiset ammattirikolliset asialla?

0
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021
Viime viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisen illan ja aamun aikana murtauduttiin Alavuden Vesitorninmäen asuntoalueella omakotitaloon.

Murtaututuminen tapahtui ajankohtana, jolloin Sepäntiellä olevan talon asukkaat olivat poissa kotoa. Sisälle omakotitaloon oli päästy rikkomalla talon sivustalla olevan kodinhoitohuoneen oven lasi.

Poliisin mukaan asunnossa oli pengottu kaapistoja ja ilmeistä on että koruja oli anastettu myös lipaston laatikosta.

Kyseinen yö oli erityisen lumipyryinen. Erityisesti poliisia kiinnostaa Liettuan kilvissä oleva harmaa Volkswagen Golf -henkilöauto GJM 165 ja sillä matkassa olleet henkilöt. Saman ajoneuvon epäillään liittyvän myös viikonlopun aikana Vaasan Huutoniemen asuntoalueella tapahtuneisiin kahteen asuntomurtoon.

Samalla Alavuden Vesitorninmäen asuntoalueella oli loppukesän ja syksyn 2012 aikana useita vastaavia asuntomurtoja ja osaltaan niitä on käsitelty oikeudessakin. Myös niihin tapauksiin liittyi liettualaiset tekijät.

Poliisi pyytääkin ihmisiä tarkkaavaisuuteen sekä siihen että asunto pidetään asutun näköisenä oltaessa sieltä poissa ja naapuria informoidaan pidemmistä poissa oloista.

Asuntomurtoon liittyvistä vihjeistä voi ilmoittaa Etelä-pohjanmana poliisilaitoksen Alavuden rikostutkijoille numeroon 040-8377 959, tai lähimmälle poliisille.
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI