Elinvoimainen Soini vuonna 2030 – kirjoituskilpailu ratkennut

0
Palkitut ja tuomaristo. oik. Tiina Pelkonen, Riitta Holkko, Juha Viitasaari, Maria Joensuu ja Pasi Huvila sekä edessä voittajat

Kirjoituskilpailun oli järjestänyt Elinvoimaa kuntiin-hanke/ Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelu. Esikarsinnan suorittivat Maria Joensuu, Leena Valkeus ja Tiina Pelkonen ja lopullisen valinnan teki kunnanjohtaja Juha Viitasaari. Alajärven Osuuspankki palkitsi kolme parasta. Kilpailu oli tarkoitettu soinilaisille ylä-aste ikäisille.

Pankinjohtaja Riitta Holkko ojentaa voittajalle, Riina Autiolle rahapalkinnon. oik. Juha Viitasaari

Kirjoituksissa oli paljon positiivistä kuvausta tulevaisuuden suhteen.

” Etenkin Soinin luonto on tuolloin säilyttänyt vetovoimaisuutensa ja se on jopa lisääntynyt, palvelut samoin. Vaaleansininen omakotitalo luonnon keskellä on 2030 vuoteen kuuluvaa idylliä. Yhteistyö ja auttamisen halu on tärkeässä roolissa vuonna 2030″.

Keskellä palkittu Miia Koivulampi

” Visiona vuoteen 2030, Soini voisi olla rautatien risteysasema, josta tiet veisivät joka suuntaan, Soinissa olisi oma lukio. Rauhallisuuden ansiosta Soini olisi viihtyisä asuinympäristö, johon muuttaisi paljon uusia asukkaita. Olisi puistoja ja muutama hevostallikin”.

Ira Puronhaara vastaanottaa palkintoa.

” Soini tulee säilymään itsenäisenä. Lapsiperheitä muuttaa Soiniin. Kulttuuritoiminta ja vapaa-ajan palvelut kukoistavat ja luonnonliikuntareittejä lisätään. Soinissa on paljon tapahtumia ja ihmisiä muualta Suomesta osallistuvat niihin”.

Tilaisuudessa huomioitiin myös ylä-asteen äidinkielen lehtori Maria Joensuu.

Tallenna

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI