ELY | Yrityspalveluihin uutta voimaa Etelä-Pohjanmaalle

0

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen yrityspalvelupäällikön viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Johanna Olsson (YAMK). Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnvälitys- ja yrityspalvelujen palvelujohtajan viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään on valittu Kuortaneelta Aki Ruotsala (HTM, KTM).

Olsson aloittaa tehtävässään 1.5.2020. Hän siirtyy yrityspalvelupäälliköksi Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston yrityspalveluiden asiantuntijan tehtävistä.

Vuoden 2020 alussa käynnistyneessä yhteisessä yrityspalvelukeskuksessa toimivat ELY-keskuksen ja TE-toimiston yrityspalvelujen asiantuntijat. Mukana myös BusinessFinlandin toimijat. Tehtävänä on yrityspalvelukeskukseen koottujen työ-ja elinkeinohallinnon yrityspalveluiden yhteen sovittaminen, koordinointi ja kehittäminen yrityksen koko elinkaaren ajan startista kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yrityspalvelukeskus sijaitsee Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa.

Ruotsala aloittaa tehtävässään 1.7.2020. Hän siirtyy palvelujohtajaksi Kuortaneen kunnan elinkeinovastaavan tehtävistä.

TE-toimiston yritys- ja työnvälityspalvelut vastaavat osaavan työvoiman saatavuudesta, työnvälitys- ja yrityspalveluiden tehokkaasta toiminnasta, muutosturvasta, EURES-palveluista, aloittavien yrittäjien palveluista, rekrytointikoulutuksista, yhteistyöstä valtakunnallisten puhelinpalvelujen kanssa, palkkatukipäätöksistä sekä TE-toimiston osalta yrityspalvelukeskuksen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI