Halpa ja helppo Eurooppa edelleen reissaavien opiskelijoiden suosikki

0
Lontoo on edelleen Euroopan kaupunkien kestosuosikki (jpnews.fi/ Arkistokuva)
Moderni ja läheinen Eurooppa vetää yhä edelleen suomalaisia opiskelijoita. Verrattuna kaukomaihin Euroopan koetaan olevan helppo ja turvallinen vaihtoehto, jonne matkustaminen ei itsessään vie aikaa.

Opiskelijat tekevätkin yhä enemmän lyhyitä viikonloppupyrähdyksiä Euroopan kaupunkeihin, joihin pääsee helpoimmin opiskelijabudjetilla. Euroopan opiskelija-alennukset esimerkiksi majoituksesta ja nähtävyyksistä tuovat helpotusta matkabudjettiin.

– Euroopan haetuimmissa kaupungeissa ovat Euroopassa vanhat kestosuosikit Lontoo ja Pariisi. Berliini on kuitenkin nostanut sijoitustaan vuosi vuodelta esimerkiksi Rooman ohi ja kohderyhmässämme kytee todellinen Berliini-buumi, kertoo kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin Suomen kehityspäällikkö Niina Laine.

ISIC-opiskelijakortilla saatavat opiskelijahintaiset lennot houkuttavat myös Eurooppaan mieliviä opiskelijoita.

– Opiskelijalennot lähelle ja kauas kiinnostavat luonnollisesti kohderyhmäämme. ISIC mahdollistaa reissaamista ja maailmankatsomuksen avartamista opiskelijabudjetilla, Laine päättää.

Parhaillaan käynnissä olevassa ISIC Shipping you off to Europe -kisassa yhteensä kuusi opiskelijaa pääsee ilmaiseksi testaamaan kansainvälisiä opiskelija-alennuksia kolmeen Euroopan kaupunkiin touko-kesäkuussa. Kohteet ovat Berliinin lisäksi Amsterdam ja Kööpenhamina.

Jokaiselle kaupungille on omat hakuajat. Tutustu kilpailuun osoitteessa eurooppaan.isic.fi/

JÄTÄ KOMMENTTI