Henkirikoksesta aikaisemmin tuomittu tappoi jälleen – Pohjanmaalla synkkä viikonloppu

0
AA-OULU_mini

Tappo, tapon yritys  ja miehen kuolemaan johtanut työtapaturma synkistivät viikonkoppua Rannikko-Pohjanmaalla.

 

Uhri onnistui soittamaan hätäpuhelun itselleen…

Lauantaina (7.4.) illalla kello kymmenen jälkeen kuoli 38-vuotias mies saamiinsa vammoihin yksityisasunnossa Vaasan Huutoniemellä.

Pohjanmaan poliisin mukaan uhri oli onnistunut soittamaan hätäpuhelun ennen kuolemaansa. Ensihoidon ja sairaanhoidon ripeästä toiminnasta huolimatta miehen vammat olivat niin vakavat, ettei hänen henkeään pystytty pelastamaan ja hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa.

Poliisi otti heti tapahtuman jälkeen, tekopaikan läheisyydestä, kiinni yhden miehen epäiltynä taposta. Rikoksesta epäilty on poliisille entuudestaan tunnettu ja hänet on aikaisemmin tuomittu henkirikoksesta Suomessa.

 

Tapon yritys Kristiinankaupungissa … mies sai osuman luodista

Sunnuntaina (8.4.) hieman ennen kello kuusi aamulla sattui ampumavälikohtaus yksityisasunnossa Kristiinankaupungin itäpuolella. Ampumavälikohtauksessa kristiinankaupunkilainen mies sai osuman. Uhri kuljetettiin pelastushelikopterilla sairaalaan. Hänen tilansa on vakaa.

Pohjanmaaan poliisi on ottanut kiinni yhden miehen epäiltynä tapon yrityksestä. Rikoksesta epäilty on Kristiinankaupungista ja poliisille ennestään tuttu.

Tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi ei tässä vaiheessa anna tarkempia tietoja epäillyn rikoksen yksityiskohdista.

Mies kuoli tapaturmaisesti – kuorma-auton hytti putosi alas…

Erittäin ikävä työtapaturma sattui perjantaina (6.4.) aamupäivällä Vaasan Sundomissa, jossa mies kuoli turmassa saamiinsa vammoihin.

Pohjanmaan poliisin mukaan mies oli ollut korjaamassa kuorma-autoa, kun ajoneuvon ylös nostettu hytti oli vielä tuntemattomasta syystä irronnut ja pudonnut miehen päälle. Tapaturman uhri kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI