Hevosenlihaskandaali räjähti käsiin!

1
Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan tuoteselosteisiin merkitsemätöntä hevosenlihaa on löydetty useista tuotteista.

Eviran mukaan hevosenlihaa sisältävät tuotteet eivät ole vaarallisia terveydelle. Virasto on ilmoittanut asiasta kuntien valvontaviranomaisille, jotka varmistavat, että yritykset vetävät tuotteet myynnistä.

Pouttu Oy:n lisäksi myös Vaasan Food Service ja SeaGood Fort Deli vetävät myynnistä tuotteita, jotka sisältävät hevosenlihaa. Hevosenlihaa ei ole mainittu tuotteiden pakkausmerkinnöissä.

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

1 KOMMENTTI

  1. ”Hevosta säästämättä ja laadusta tinkimättä.” Näihän vitsailltiin aikoinaan eräästä makkaramainoksesta. En ihmettelisi yhtään, vaikka seuraavaksi tulee vastaan koiran- ja kissanlihaa. Pahin esimerkki löytyy omalta Kiinan-reissultani, jolloin ravintola tarjosi rotanlihaa asiakkaille. Luitte aivan oikein: likaista ja tautista rotanlihaa, joka on varmasti haitallista ihmisille. Onneksi olin varautunut kiinalaisten kepposeen ja tilasin kuuluisaa Pekingin ankkaa, joka on herkullista ja helposti tunnistettavaa.

JÄTÄ KOMMENTTI