Hongisto jatkaa Pohjanmaan Sinisten puheenjohtajana

0
(vas.) Ex-ministeri ja kansanedustaja, valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka Alajärveltä ja Sinisten kansanedustaja Reijo Hongisto Vimpelistä olivat järjestämässä taannoista liikuntaministeri Sampo Terhon vierailua Alajärvelle. (jpnews.fi/JK)

Pohjanmaan Siniset valitsivat syyskokokeuksessaan piirin puheenjohtajaksi kansanedustaja Reijo Hongiston Vimpelistä.  Kokouksessa nimettiin myös historiallisesti piirin ensimmäiset kevään 2019 eduskuntavaalien ehdokkaat.

Piirihallituksen jäseniksi valittiin Juhani Kaukosalo Seinäjoelta, Seppo Keski-Vinkka Lappajärveltä, Timo Pajunpää Kokkolasta, Marja-Liisa Riihimäki Lapualta ja Raimo Vistbacka Alajärveltä. Heidän varajäsenikseen Esa Nurmela, Raija Isoketo, Markku Kuutti, Anneli Annala ja Turo Kalliomaa.

Kokouksessa nimettiin myös ensimmäiset kevään 2019 eduskuntavaalien ehdokkaat. Ehdolle asettuvat diplomi-insinööri Anneli Manninen Seinäjoelta ja kansanedustaja Reijo Hongisto Vimpelistä. Piirihallitus nimeää lisää ehdokkaita tammikuussa ja valitsee myös varapuheenjohtajiston sekä piirisihteerin.

Sininen Tulevaisuus rp on Vaasan vaalipiirissä teknisessä vaaliliitossa Kansalaispuolue rp:n kanssa. Kumpikin puolue asettaa ehdolle 8 henkilöä.

Puheenjohtaja Hongiston mukaan Pohjanmaan Siniset nostavat vaaliteemoissaan esille erityisesti sisäisen turvallisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn, sekä perinteiset kristilliset arvot. Seuraavalla vaalikaudella tehdään merkittäviä sisäiseen ja ulkoiseen turvallisuuteen vaikuttavia päätöksiä. Sinisten mielestä turvallisuutta ei saa ulkoistaa ja puolue on valmis kantamaan vastuunsa myös niistä päätöksistä.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI