Huumeista tullut lyhyessä ajassa kansallinen vitsaus | Seinäjoella poliisia paenneella oli huumeita autossa

0

Eilen päivällä Seinäjoen keskustassa Joupin asuinalueelta Soukkajoen alueelle paenneen, ja samalla kaiken muun liikkuvan ajollaan vaarantanutta, autonkuljettajaa epäillään pakomatkan aikana tapahtuneiden liikennerikosten sekä kortitta ajamisen lisäksi törkeästä huumausainerikoksesta.

Pohjanmaan poliisin tutkiessa pakoautoa löytyi sen sisätiloista etsinnän yhteydessä huomattavan suuri määrä huumausainetta. Tässä vaiheessa poliisi ei voi tutkinnallisista syistä paljastaa tarkemmin huumausaineen määrää ja laatua.

Epäilty on kiinniotettu ja pidätetty tapahtumiin liittyen. Kiinniottotilanteessa poliisi käskytti miestä ulos autosta ja oli varustautunut suojavälineillä, koska oli syytä epäillä, että hänellä saattaa olla ase hallussa.

…………………………………………..

Toimitus on tehnyt uutisseurannassaan merkittävän huomion huumausaineiden ja yleistymisen lisääntymiskehityksestä. Erityisen vaarallisena kehityksenä on nähtävissä totaalinen muutos ajoneuvojen kuljettajien keskuudessa. Yhä useampi rattijuoppo onkin alkoholin sijaan” voimissaan” huumeista.

Onko huumausaineiden levinneisyys, saatavuus ja siihen monien osallisuus ”lähtenyt käsistä”, sillä niin selkeät ja merkittävät tunnusmerkit monilla eri tahoilla on nähtävissä tälläkin hetkellä?

JÄTÄ KOMMENTTI