”Huumepesä” löytyi Vimpelistä – tuli ilmi rattijuoppoepäilyilmoituksen kautta

0

Lauantaina (25.4.) illalla Pohjanmaan poliisille tuli ilmoitus Vimpelissä liikkuvasta epäillystä rattijuoposta. Poliisi tapasikin etsityn auton keskustasta ja löydettäessä auton kuljettaja oli sammunut autoon kuljettajan paikalle.Poliisin kuljettajalle tekemät testit osoittivat sekä alkoholin, että myös huumeiden käyttöä.

Kuljettajan asuntoon tehdyssä etsinnässä löytyi huumekasvattamo sekä erilaisia huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä ja huumeita.

Autonkuljettaja ja samassa asunnossa asusteleva nainen tuotiin poliisiasemalle asian tarkempaa selvittelyä varten.

Nuoren kuljettajan vakavaa piittaamattomuutta liikenteessä Seinäjoella

Sunnuntaina (26.4.) aamuyöstä noin kello kolmen aikaan poliisipartio mittasi Seinäjoella keskustan tuntumassa Pohjan valtatiellä kahdeksankymmenen kilometrin rajoitusalueella tuplasti sallittua suuremman nopeuden seinäjokelaiselle nuorukaiselle.

Kuljettajalla vasta kolmisen kuukautta voimassa ollut ajo-oikeus meni ainakin kesäksi ja seurauksena tulee olemaan käräjäkäynti. Kyydissä oli lisäksi kolme muuta matkustajaa.

Poliisin mukaan tällaisessa nuorten yöaikaan suorittamissa usein kovalla ylinopeudella tehdyissä ajeluissa on kyseessä ilmiö, joka valitettavasti toistuu joka kevät ja on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa.


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI