Iäkäs mies kuoli rakennuspalossa Alavudella – palomiehet löysivät eteisestä menehtyneenä

0

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Alavuden palokunta sai hälytyksen rakennuspalolle Ranta-Töysään maanantai-iltana kello puoli kahdeksan jälkeen. Hälytys sammutusyksiköille tuli puolitoistakerroksiseen rintamamies-tyyppiseen omakotitaloon  Postinkujalle. Iäkäs asukas löydettiin menehtyneenä rakennuksen eteisestä.

Pelastuslaitokselta saadun tiedon mukaan tulipalo sai alkunsa omakotialueella sijaistevan talon noin 100 neliön rakennuksen keittiöstä. Palokunnan mukaan keittiö oli ilmiliekeissä heidän saavuttua paikalle.

Pelastustoimen mukaan iäkäs mieshenkilö oli yrittänyt pelastautua palamaan syttyneestä rakennuksesta, mutta oli menehtynyt rakennuksen eteisen ja keittiön kynnykselle, josta palokunnan savusukeltajat hänet löysivät ja saivat ulos rakennuksesta. Keittiöpalon palokunta sai nopeasti hallintaan ja sammutettua, mutta rekunnus ennätti saada huomattavat palovauriot. Rakennuksessa ei ollut tiettävästi muita ihmisiä palon syttymisen aikaan ja sivullisen oletetaan tehneen hälytyksen tulipalosta.

Poliisi selvittää tulipalon syttymissyytä.

 

JÄTÄ KOMMENTTI