JÄRVI-POHJANMAA | Koronatartuntaluku kasvoi kuudella eilisestä – tuorein tilanne 1.12.

0
"Alvar Aallon" sairaala (Kuva: Jukka Ketonen/J-Pnews.fi)

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 78 positiivista koronatartun-taa 14.11.-1.12.2020 välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kuudella uudella tartunnalla. 

Tartunnat liittyvät Lehtimäen ryppään jatkotartuntaketjuihin. Uudet tartunnan saaneet henkilöt ovat jo olleet karanteenissa ja heidät on asetettu eristyksiin. 

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella karanteeniin asetettujen altistuneiden määrä on laskenut noin 200 henkilöön, koska osan karanteeni on jo päättynyt. 

Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita. On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä. 

Pandemiajohtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran torstaiaamuna 3.12.2020, jolloin linjataan rajoitukset ja suositukset sekä muut toiminnalliset muutokset joulukuun osalta. 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI