JÄRVI-POHJANMAA | Tuorein tilannetieto yhteistoiminta-alueen koronatilanteesta 27.11.

1
"Alvar Aallon" sairaala (Kuva: Jukka Ketonen/J-Pnews.fi)

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 65 positiivista koronatartuntaa 14.-27.11.2020 välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kahdella uudella tartunnalla. 

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tartuntaryppääseen ja kyseiset henkilöt ovat jo olleet karanteenissa. Tartunnan saaneet on asetettu eristyksiin.

Tällä hetkellä karanteeniin asetettuja altistuneita Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on noin 370.

Viimeisen 7 vuorokauden aikana Järvi-Pohjanmaalla otetuista koronatesteistä 5,5 % on ollut positiivisia. Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita. On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä.

Aiemmin annetut rajoitukset ja suositukset ovat edelleen voimassa!

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä antaa seuraavan tiedotteen maanantaina 30.11.2020.


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Voisko tuota tekstiä jo välillä muuttaa. Ei tunnu enää uskottavalta kun joka kerta laitetaan ”Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tartuntaryppääseen ja kyseiset henkilöt ovat jo olleet karanteenissa.” on kai siellä nyt muitakin kuin Lehtimäkeläisiä…

JÄTÄ KOMMENTTI