Järvi-Pohjanmaan neljännet Asumista ja hyvinvointia- messut järjestetään 25.4. Vimpelin liikuntahallilla

0
Messutapahtuma järjestetään neljättä kertaa peräkkäin Järvi-Pohjanmaalla. Tapahtumia on järjestetty seuraavasti: v.2012 Vimpelissä, v. 2013 Soinissa ja v. 2014 Alajärvellä. Nyt aloitetaan toinen kierros.

Tapahtuman teema on vakiintunut ”Asumista ja hyvinvointia”-teemaan, jossa ”Asuminen” käsittää rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyviä toimintoja ja ”Hyvinvointi” vapaa-aikaan ja ihmisten hyvinvointiin liittyviä asioita ja tarjontaa laajasti.

Messujen päävastuullinen järjestä on edellisvuosien tapaan Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy ja tapahtumapaikka on tänä vuonna Vimpelin kunnan Opintien liikuntahalli.

Järjestäjien realistisena tavoitteena on 1200 henkilön kävijämäärä. Viime messuilla Alajärven Jäähallissa päästiin yli 3000 messukävijään ja sitä edellisenä vuonna Soinissa 1000 messukävijään.

Messujen suunnitteluryhmä

Tulevien messujen suunnittelu on aloitettu lokakuussa 2014. Suunnitteluun on tähän mennessä osallistunut JPYP Oy, Vimpelin kunta, Vimpelin Yrittäjät ry., Järvi-Pohjanmaan tekninen ja vapaa-aikatoimi, Vimpelin Veto, Sport Center Lakis sekä MLL.

Messuosastojen myynti on myös aloitettu.

Osastopaikkoja on liikuntahallin sisällä 50-60 kpl osastojen koosta riippuen. Myös liikuntahallin ulkoalueella on näyttelytilaa tarjolla.

Näyttelyasettajiksi haetaan alueen rakentamisen, remontoimisen, sisustamisen, vapaa-ajan ja hyvinvointialan yrityksiä.

JÄTÄ KOMMENTTI