Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu tiedottaa

0
AA-OULU_mini

JPYP mukana yrittäjän arjessa myös koronakriisin aikana

Olemme joutuneet kohtaamaan yllättävän ja mittakaavaltaan ennennäkemättömän tilanteen koronapandemian vuoksi. Tärkeintä on estää kaikin mahdollisin keinoin viruksen leviäminen ja turvata ihmisten hyvinvointi. Samaan aikaan kun huolehdimme läheistemme terveydestä, tulee meidän kiinnittää huomiota myös pandemian taloudellisiin vaikutuksiin ja toimeentulomme turvaamiseen. Toimeentulomme turvaamisessa alueemme yrityksillä on merkittävä rooli. Hyvät ja elinkelpoiset yritykset ovat taloutemme selkäranka.

Koronatilanteen johdosta informaatiotulva on ollut melkoinen. Tietoa eri tuki- ja rahoitusmahdollisuuksista on virrannut yrittäjille useista eri lähteistä. Ongelmaksi saattaa muodostua tarvittavan tiedon suodattamisen vaikeus ja juuri omalle yritykselle oleellisen tiedon löytäminen valtavasta tietomäärästä. Meidän tehtävänämme JPYP:ssä on toimia niin keskustelukumppanina kuin oikean tiedon välittäjänä yrittäjille. Käytämme toiminnassamme apuna laajaa asiantuntijaverkostoa, ja saatamme yrittäjiä eteenpäin oikeiden tahojen pariin.  Haluamme olla mukana yrittäjän arjessa, oli tarve neuvonnalle iso tai pieni.

Koronaan liittyvät aiheet yhdestä paikasta

Olemme koonneet kotisivuillemme (www.jpyp.fi) tietoa eri tuki- ja rahoitusvaihtoehdoista sekä muista aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Päivitämme sivua sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee. Nyt kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja hakea rahoitusta sekä muuta apua ennen kuin on myöhäistä.

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti teemme pääosin etätyötä ja vältämme kasvokkain tapaamisia. Yhteydenpito onnistuu hyvin puhelimella, sähköpostilla tai vaikkapa videoneuvotteluohjelmalla. Yhteystietomme löytyvät www.jpyp.fi/yhteystiedot-sivustolta.


 

 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI