KANSANEDUSTAJAEHDOKKAAT VIERAILEVAT

0
Anne Niemi vaalikiertueella Soinissa

J-Pnews aloitti kansanedustajaehdokas vierailujen sarjan.

Kansanedustajaehdokas Anne Niemi Vimpelistä vieraili Soinissa.

Kansanedustajaehdokkaat – sarjan aloitti tänään Anne Niemi Vimpelistä. Ehdokas Niemi tarjoili Soinin keskustassa lihasoppaa, jossa perunat ja lihat olivat Järvi-Pohjanmaan omien kuntien tuottamaa.

Anne Niemi, kansanedustajaehdokas

Kuntalaiset esittivät kysymyksiä, joku jopa leikkimielellä kysäisi

– Onko liha puolalaista ?

Tähän ehdokas otti heti tiukasti kantaa.

– Ei missään tapauksessa.

Kysyjää hymyilytti ja sanoikin vain testaavansa ehdokkaan huumoria.

Toinen kysymys koski hallituksen eroa. Vastauksena Anne Niemi kertoi ymmärtävänsä pääministeri Sipilän päätöstä. Muuten kysymykset vaihteliavat enimmäkseen paikallisuutta ja maakunnallisuutta koskien.

Ladyt sopalla

Anne Niemi on koulutukseltaan  MBA ja ylioppilasmerkonomi. Työkokemusta hänellä on johtotehtävistä viimeisten kahdenkymmenenviiden vuoden ajalta Järviseudun Peruna Oy:ssä ja hallitustyössä ja päätöksenteossa muissa yrityksissä. Yrittäjyys on hänelle veren perintöä. Elämä perunatehtailijan ja maanviljelijän tyttärenä on antanut alkusysäyksen hänen omalle yrittäjyydelle ja itsenäisyydelle.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjissä Anne on ollut puheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii Suomen Yrittäjien työvaliokunnassa ja hallituksessa. Anne Niemi toimii myös Suomen Yrittäjien Elinkeinopolitiikan valiokunnan puheenjohtajana.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI