Kaupunginjohtaja jalkautuu Virroilla kaupunkilaisten pariin

0

Kaupunginjohtajan pop-up -toimisto kiertää kaupungintalon sulkuaikana

Virtain kaupungintalo on perinteisesti kiinni kaksi viikkoa heinäkuun lopussa. Palvelut eivät ole kuitenkaan täysin kiinni ja tänä vuonna keskusteluyhteyden helpottamiseksi kaupunginjohtajan toimisto lähtee kiertämään pop-up -tyyppisesti etätyötä hyödyntäen. Samalla tarjoutuu mahdollisuus keskustella kaupunginjohtaja Juha Viitasaaren kanssa asiasta kuin asiasta.

”Koetamme tällä tavoin lisätä helposti lähestyttävyyttä kaupungin toiminnassa niin kuntalaisten, vapaa-ajan asukkaiden kuin matkailijoiden suuntaan. Samalla kuulen varsin mielelläni tämän poikkeuksellisen vuoden herättämiä kehittämisideoita,” Viitasaari kertoo.

Kiertävä pop-up -toimisto lähtee liikkeelle perjantaina 24.7. keskustan Teboililta aamukahviaikaan klo 8–9.30. Samana päivänä on vuorossa vielä Vankkurimännikkö klo 13–14.30.

Ensi viikolla kaupunginjohtajan toimisto on maanantaina 27.7. klo 11.30–13.00 Killinkosken Wanhan tehtaan kuppilassa ja klo 13.30 – 15.00 Kotalan kyläkaupalla, tiistaina 28.7. klo 14.30-16 kierroksen ainoassa luontokohteessa Vermasjärven Mäntylänlahden lintutornilla, sekä keskiviikkona 29.7.  klo 10.00–11.30 Rantaterassi Baarpuurissa. Kierros päättyy torstaina 30.7. Vaskivedellä klo 9.00–10.30 Cafe Virtain Portissa ja lounasaikaan klo 10.30–12.00 Rasintuvalla.

”Kuten kohteistakin näkyy, tavoitteena on kiertää samalla kyläkuntia keskustaa unohtamatta sekä alleviivata loistavia etätyömahdollisuuksia ja monipuolista paikkakuntaamme. Odotan hyviä keskusteluja kaikenlaisista asioista ja palautetta eri toiminnoista. Jos juttukavereita ei ilmesty, voin avata tietokoneen ja jatkaa muita töitä,” Viitasaari avaa.

Muina aikoina kaupunginjohtajan tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja ennalta sopien kaupungintalolta. Kaupungin muiden palveluiden aukiolosta on tiedotettu kaupungin verkkosivuilla.


 

JÄTÄ KOMMENTTI