Kaupunginvaltuutettu Anne Matokangas palaa takaisin perussuomalaisiin

0
Anne Matokangas edusti vielä Sinisiä ministeri Sampo Terhon Alajärven vierailun aikana. vas. Alajärven Sinisten puheenjohtaja Turo Kalliomaa, ministeri Sampo Terho, sihteeri Anne Matokangas ja varapuheenjohtaja Markku Leppäkangas

Alajärveläinen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Anne Matokangas, 48, palaa takaisin perussuomalaisiin. Matokangas kertoi päätöksestään eilen.

Matokangas on toisen kauden valtuutettuja. Hän liittyi perussuomalaiseen puolueeseen vuonna 2012 ja on ollut puolueen kantavia voimia järviseudulla.

Matokangas siirtyi kuitenkin yllättäen viime vuoden marraskuussa Sininen tulevaisuus-puolueen riveihin. Hän myöntää nyt kuitenkin avoimesti ratkaisunsa olleen hätiköity ja väärä.

– En tuntenut missään vaiheessa olevani sinisissä kotona ja huomasin, kuinka syvälle loppujen lopuksi perussuomalaiset arvot olivatkaan minuun juurtuneet. Puolueen ja Etelä-Pohjanmaan piirin terävöitynyt politiikka sekä Laura Huhtasaaren onnistunut ja näkyvä presidentinvaalikampanja, jossa perussuomalainen arvomaailma, Suomi ja suomalaiset, tekivät minuun sellaisen vaikutuksen, että loppujen lopuksi päätöstäni palata perussuomalaisiin oli enää turha pitkittää. Takaisin kotiin on aina mukava tulla, tiivistää Anne Matokangas.

JÄTÄ KOMMENTTI