Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri: Karri Kallio puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi

0
Karri Kallio

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri esittää puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi seinäjokelaista, 29 -vuotiasta Karri Kalliota. Kallio toimii tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana sekä Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana. Kallio on koulutukseltaan bio- ja elintarviketekniikan insinööri ja hän työskentelee projektipäällikkönä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

Kallion tavoitteena on nostaa järjestölliset asiat paremmin framille. Järjestölliselle puolelle on kertynyt vuosien saatossa harmittavan paljon korjausvelkaa, jonka korjaamiseksi työ on aloitettava välittömästi.
  • Etelä-Pohjanmaan järjestön aktivointiin on kiinnitetty vuoden 2020 aikana erityistä huomiota ja tästä saamaani kokemusta haluan tuoda myös puolueen käyttöön. Työ ei helppoa tai mukavaa, eivätkä tulokset aina näy nopeasti, mutta työhön on tartuttava rohkeasti.
  • Puoluevaltuuston tulee olla se paikka, jossa kentän valitsemat edustajat saavat äänensä kuuluviin ja siellä esitettyjä asioita aidosti kuunnellaan. Puolueen rikkaus on aina ollut monipuolinen keskusteleva kenttä. Ihmisiä on monenlaisista lähtökohdista sekä elämäntilanteista ja jokaisen ajatuksille on tilaa.
  • Haluan olla rohkaisemassa raikasta toisia kunnioittavaa keskustelua sekä antaa kaikkeni puoluetyölle.

Kalliossa on yhteistyökykyä ja potentiaalia

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola näkee Karri Kalliossa oleva potentiaalin pidemmällekin vastuullisissa poliittisissa tehtävissä. Piirin puheenjohtajistossa hän on yhteistyökykyinen ja rakentava toimija.
  • Karri on rauhallinen, analyyttinen ja rakentava. Uskon hänen tuovan tasapainoa puoluevaltuuston johtoon. Hänellä on osaamisensa puolesta täydet edellytykset menestyä politiikassa niin pitkälle kuin intoa riittää.

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI