Keskustan tuki sairaanhoitopiirin johtajien valinnoissa

0
Sairaalanmäki aluetta

Keskustan valtuustoryhmä esittää Järvistä ja Juvilaa EPSHP:n johtoon

Keskustan valtuustoryhmä kokoontui tiistaina 27.10.2020 päättämään suhtautumisestaan Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajavalintoihin.

Kokouksessa olivat haastateltavana yhtymähallituksen puolesta sairaanhoitopiirin johtajaksi esitetty Tero Järvinen sekä johtajaylilääkäriksi esitetty Kirsi Juvela.

Keskustan valtuustoryhmä tukee yhtymähallituksen tekemää esitystä ja esittää Järvisen ja Juvelan valintaa tehtäviin.

  • Näemme, että Järvinen ja Juvela muodostaisivat sairaanhoitopiiriin uudenlaisen johtajakaksikon. Heidän johdollaan uskomme koko maakunnan sairaanhoitopalveluiden tasapuoliseen inhimilliseen mutta kustannustehokkaaseen kehittämiseen, kertoo valtuustoryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola.
  • Tero Järvisellä on vahvaa kokemusta ja asiantuntemusta niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Juvelalla on osaamista ja näkemystä erikoissairaanhoidon kehittämisestä ja uudenlaisten toimintatapojen käyttöönotosta, toimivia rakenteita rikkomatta, Savola jatkaa.

Keskustan ryhmäkokouksiin osallistuvat myös Perussuomalaisten ja Sinisten valtuutetut. Valtuustoryhmän esitys valinnoista on yksimielinen. Yhtymävaltuusto päättää asiasta kokouksessaan 16.11.2020.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI