Kuusiolinna Terveys tiedottaa – 20.-23.11.

0
(Kuva: JS/jpnews.fi)

Kuusiolinna Terveys tiedottaa

Soinin tilanne

Soinin koronatilanteesta johtuen hallintoylilääkäri Erkki Kesti on päättänyt jatkaa tehostetun palveluasumisen yksikön Kotivaaran vierailukieltoa 30.11.2020 saakka. Samoin Soinissa sijaitsevassa asumispalveluyksikössä Apilassa otetaan tänään vierailukielto käyttöön 30.11.2020 saakka. Tilanne arvioidaan uudelleen ennen marraskuun loppua.

Soinin terveysasemalla aloitetaan drive-in koronanäytteiden otto 24.11.2020 lähtien. Näytteitä otetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8.30-9.30. Hoitaja ottaa näytteen ohuella tikulla nenänielusta potilaan istuessa autossa. Testitulos valmistuu 1−2 päivässä. Drive-in testauspiste sijaitsee terveysaseman etupihalla ja se toimii ajanvarauksella ja näytteenottoa varten tarvitaan lähete. Pyydämme asiakkaita olemaan aina yhteydessä ajanvaraukseen joko puhelimitse (06 2525 7612) tai Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta. Asiakas saa puhelimessa tai terveyssovelluksessa näytteenottoajan sekä ohjeet näytteenottoon saapumisesta.

Infektiovastaanotto

Koko Kuusiolinna Terveyden alueen infektiovastaanotto jatkaa toimintaansa Alavuden pääterveysaseman hengitystieinfektiopolilla. Siellä voidaan tutkia niitä hengitystieoireista kärsiviä potilaita, jotka tarvitsevat tarkempia tutkimuksia. Hoitaja ohjeistaa puhelimitse saapumisesta infektiovastaanotolle.

Influenssarokotus

Kausi-influenssarokotteemme ovat loppumassa. Uusia aikoja ei pystytä nyt antamaan, joten rokotusten ajanvarauspuhelimet eivät ole käytössä eikä Hyvis.fi palvelussa ole vapaita aikoja varattavissa. Tilanne johtuu valtakunnallisesta rokotteiden loppumisesta, THL ei ole osannut alkuvuodesta tilausta tehdessään varautua näin suureen menekkiin tänä vuonna.


 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI