Kuusiolinna Terveys tiedottaa

0
Alavuden terveyskeskus
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021

Tiedote hoitajan ja lääkärin vastaanotosta Töysän terveysasemalla

Koronavirusepidemian vuoksi Kuusiolinnaan perustettu hengitystieinfektiopoliklinikka on siirretty Alavuden terveysasemalla neuvolan ja Osviitan tiloihin. Tämän vuoksi neuvolalle on järjestetty tilat Töysän terveysasemalle, josta puolestaan lääkärin ja hoitajan vastaanottotoiminta on siirretty väliaikaisesti Alavuden terveysasemalle.

Kesän aikana Töysässä järjestetään muutamina päivinä viikossa lääkärin vastaanottoa ja heinäkuun aikana Töysän terveysasemalle siirtyvät takaisin poliklinikan hoitajien vastaanotot.

Mahdollisuuksien mukaan hengitystieinfektiopoliklinikan toimintaa voidaan supistaa elokuusta alkaen ja tämän myötä Töysän terveysaseman toiminta voisi palautua normaaliksi. Asiasta tiedotetaan lisää siinä vaiheessa, kun muutokset tulevat ajankohtaiseksi.

Koronavirustartuntojen määrä on laskussa, mutta edelleen on tärkeää huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, sekä turvaväleistä. Hengitystieoireiden ilmaantuessa tulee olla yhteydessä paikalliselle terveysasemalle ja välttää sairaana kaikkia fyysisiä kontakteja muiden henkilöiden kanssa.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI