LUKIJAKUVA | Auto maxin kiertoliittymän ”kukkapenkissä” Alajärvellä

0
Kiveen osuttuaan tälli on täytynyt olla aikamoinen (Lukijakuva)
Kiveen osuttuaan tälli on täytynyt olla aikamoinen (Lukijakuva)
Tänään torstaina aamuhämärässä kännykkäkameralla nappattu kuva näyttää kuinka Kerejoentien suunnasta tullut auto on meille tuntemattomasta syystä syöksynyt kiertoliittymän istutusten keskelle.

Jäljistä päätellen se oli tullut suoraan Kurejoelta päin, viistänyt kiertoliittymän liikenteenjakajan suuntanuolimerkkiä ja iskeytynyt vauhdilla liittymän ympyrän sisällä oleviin maisemointikivijärkäleisiin. Kivet ylitettyään auto oli karahtanut, Antti Maasalon taiteilemaa ja kiertoliittymän keskipisteessä sijaitsevaa, monumenttia ympäröiviin vuorimäntypensaisiin.

Keulastaan vaurioituneesta autosta olivat turvatyynyt lauenneet ja sen ympärille oli kiedottu poliisin merkkauttama nauha.

Toimituksen tiedossa ei ole milloin ja miten auto on erikoiseen paikaan ”pysäköity”. Mitä todennäköisimmin se on ilmaantunut sinne torstaita vastaisen yön tunteina. Onko matkassa ollut yksi tai useampia henkilöita? Onko kuljettaja nukahtanut, kun ei ole huomannut kiertoliittymästä ennakoivia varoitusmerkkejä. Onko matkassa oltu liian vauhdikkaasti huomiokykyä heikentävissä  ”promilleissa”?

Joka tapauksesssa erikoisen näköinen ja poikkeva tilanne täytyy pitää sisällään jotain tavanomaisista normeista poikkeavaa?

Jos tiedät jotain tästä kerro siitä meillekin!

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI