Matti Puranen – Soinin uusi 4H-toiminnanjohtaja

0

Soinin 4H toiminnanjohtajana Saija Källin jälkeen on aloittanut Matti Puranen.

Soinin 4H yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja Matti Puranen on 26-vuotias ja kotoisin Pietarsaaresta. Hän muutti Seinäjoelle vuonna 2010 ja muuttaa nyt Soiniin. Puranen opiskelee tällä hetkellä SeAMKssa kolmatta vuotta Bio- ja Elintarviketekniikan insinööriksi, opiskeltuaan vuoden ravintola-alaa ja vuoden restonomiksi. Hän on myös kouluttautunut LVI-asentajaksi.

Laaja-alainen työkokemus sisältää prosessinohjausta Altian tehtaalla Koskenkorvalla. Työkokemusta on myös ravintola-alalta, samoin rakennusalalla.

4H toiminnan näkee Matti Puranen haasteellisena Soinissa. Etsimme 4H-yrittäjiä jatkuvasti, samoin kerho-ohjaajia mukaan toimintaan. Kun nuorilla on kiinnostusta ja erikoisosaamista toivon heiltä yhteydenottoa toiminnan aloittamiseksi, sama koskee kerhotoimintaa. Soinissa toimii tällä hetkellä sekä 4H-yrityksiä, että viisi kerhoa.

-Tasokas kierrätyspuoti (kirppis) toimii jo Soinissa ja on auki kolmena päivänä viikossa (ma 9-13, to 14-17 ja la 10-14). Otamme vastaan nykyisin myös käytettyä pienelektroniikkaa (puhelimet ja tabletit) jotka toimitetaan eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Kaikki tuotot menevät 4H:n nuorisotoiminnan hyväksi.

-Kaikki nuoriin liittyvä toiminta kiinnostaa ja olen avoin uusille hankkeille ja yhteistyöprojekteille, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä.

-Lähiajan toiminnasta, viikolla 9 (talvilomaviikko) 4H järjestää 1-3lk talvilomaleiriä. Tekemistä leirillä riittää laidasta laitaan. Leiri toteutetaan yhteistyössä kunnan nuorisotoimen sekä Leader-hankkeen kanssa. (max.15 osallistujaa, ilmoittaudu pikaisesti)


 

JÄTÄ KOMMENTTI