Ministeri Sampo Terhon vierailun iltapäivä Järvi-Pohjanmaalla

0
Ministeri Sampo Terhon seurue ja Mäkelä Alun edustajia

Ministeri Sampo Terhon iltapäivä Alajärvellä jatkui käynnillä Mäkelä Alun tuotantolaitoksella. Vastaanottamassa olivat Mäkelä Alu Oy:n toimitusjohtaja Markku Välimäki, hallituksen puheenjohtaja Petri Mäkelä ja tuotantopäällikkö Tomi Pilbacka.

Mäkelä Alun toimitusjohtaja Markku Välimäki

Toimitusjohtaja Markku Välimäki loi katsauksen yrityksen historiaan, tähän päivään ja tulevaisuuteen. Kahdeksankymmenen vuoden historia kertoo alun rohkeudesta aloittaa yrittäminen pelkällä uskolla itseensä ja osaamiseensa. Yrityksen kasvu on jatkunut samalla luottamuksella ja osaamisella. Työlistäen lähes kolmesataa työntekijää ja 70 miljoonan liikevaihdolla yritys jatkaa asiakkaiden palvelua yhdessä menestyen.

Vierailijat tutustuivat myös Mäkelä Alun tuotantoon asianmukaisin varustein, huomioliiveihin, turvajalkineisiin ja kypäriin pukeutuneina. Yrityksen tärkeään strategiaan kuuluu myös työturvallisuus ja sen tason huipun saavuttaminen, sekä vastuu ympäristöstä.

vas. Turo Kalliomaa, Sampo Terho, Anne Matokangas ja Markku Leppäkangas

Järviradio oli järjestänyt  seurueelle tapaamisen tiloissaan. Ryhmä tutustui Järviradioon ja samoissa tiloissa ministeri tapasi puolueen aktiiveja. Tietysti tilaisuuteen kuului ministeri Terhon haastattelu.

Puolueväkeä Järviradiossa

Ministeri Sampo Terhon seurueeseen kuuluivat erityisavustaja Toni Kokko, kansanedustaja Reijo Hongisto ja valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI