Nainen kuoli risteyskolarissa – mies loukkaantui vakavasti

0

Närpiössä tapahtui tänään maanantaina (21.5.) aamupäivällä noin kello puoli yhdentoista aikaan vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa menehtyi noin 80-vuotias närpiöläinen nainen ja loukkaantui vakavasti noin 80-vuotias paikkakuntalainen mies.

 

Pohjanmaan poliisin mukaan henkilöauto oli tullut Molnmossvägeniltä Närpiöntielle tarkoituksenaan kääntyä ajosuunnassaan vasemmalle kohti kasitietä. Samanaikaisesti Närpiöntietä ajoi kuorma-auto kohti Närpiön keskustaa.

Molnmossvägenin ja Närpiöntien risteyksessä kuorma-auto törmäsi henkilöautoon. Henkilöauton kuljettaja, noin 80-vuotias närpiöläinen nainen menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Henkilöauton kyydissä ollut noin 80-vuotias närpiöläinen mies, loukkaantui vakavasti.

Poliisin mukaan Molnmossvägenin ja Närpiöntien risteyksessä on pakollinen pysähtyminen- liikennemerkki (ns. stop-merkki). Alustavien tietojen perusteella onkin syytä epäillä, että henkilöauto on ajanut Molnmossvägeniltä Närpiöntielle pysähtymättä. Onnettomuuspaikalla on Närpiöntiellä 80 km/h nopeusrajoitus.

Närpiöntie oli vielä iltapäivällä kello kahden aikaan suljettuna onnettomuustutkinnan vuoksi ja liikenne ohjattiin kiertotielle. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI