Poliisi otti kiinni rattijuoppoja Alajärvellä, Lapualla ja Kortesjärvellä

0
AA-KANNUS_mini
Alajärvellä perjantaiaamuna Kuusiniementiellä, perjantai-iltana ennen kello kuutta Lapuan Karhun kylässä ja lauantaina yöllä ennen kello yhtä Kortesjärvellä Voltintiellä rattijuoppoja liikenteessä.

Alajärvellä perjantaiaamuna Kuusiniementiellä puoli yhdeksän aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Pysäytetyn henkilöauton kuljettajaksi osoittautui alajärveläinen naishenkilö, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Suoritetussa puhalluskokeessa tulos oli törkeät 2.6  promillea. Tarkkuusalkometrikoe näytti tuloksen 0,96 mg/ l. Samassa yhteydessä selvisi, että humalainen nainen oli menettänyt ajo-oikeutensa noin 2 vrk aiemmin. Poliisipartio otti naishenkilön kiinni rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi ja kuljetti hänet Seinäjoen poliisivankilaan. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa oli mukana yksi matkustaja.

…………………………………….

Perjantaina ennen iltakuutta Lapuan Karhun kylässä työtehtävällä ollut pelastuslaitoksen yksikkö pysätti ajettavalla ruohonleikkuri matkassa olleen lapualaisen mieshenkilön. Poliisipartion saapui paikalle ja suoritti miehelle puhalluskokeen, joka näytti törkeää 3.3 prommillen. Poliisipartio otti ruohonleikkurilla humalassa ajelleen kiinni ja kuljetti hänet  seuraavaksi Lapuan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Yrityksistä huolimatta puhalluskoe epäonnistui, niinpä poliisipartio kuljetti epäillyn lopulta verikokeeseen. Lapualaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

…………………………………….

Lauantaiyönä vähän ennen kello yhtä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Kortesjärvellä Voltintiellä. Suoritetussa puhalluskokeessa henkilöautoa kuljettanut härmäläinen noin 40-vuotias mieshenkilö puhalsi törkeän 1.51 promillen tuloksen. Apukuljettajan paikalla istunut härmäläinen noin 30-vuotias mieshenkilö oli myös humalassa.

Autoa ajaneella härmäläismiehellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Lisäksi kyseinen ajoneuvo oli poistettu liikenteestä ja se oli katsastamaton. Poliisipartio otti kuljettajan kiinni ja toimitti kiinniotetuksi Seinäjoen poliisivankilaan jatkamisvaaran perusteella. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta. Apukuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI