Poliisi puhallutti rattijuoppoja Alajärvellä, Kauhavalla ja Töysässä

0
Kaksi rattijuoppoa Alajärvellä

Lauantaina kello 23 jälkeen on poliisipartio puhallutti Alajärvellä normaalin liikennevalvonnan yhteydessä henkilöautoa kuljettaneen alajärveläisen naisen ja alkometri antoi 1,3 promillen tuloksen. Tapaus johti ajokortin menettämiseen ja asia käsitellään aikanaan myös käräjillä.

Toinen tapaus sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello kahden jälkeen kun poliisipartio puhallutti Alajärvellä normaalin liikennnevalvontansa yhteydessä mopoa kuljettaneen alajärveläisen miehen.

Alkometri antoi tuloksen 1,8 promillea. Tapaus johti hänenkin osalta ajokortin välittömään menettämiseen ja asia tullaan käsittelemään myöhemmin käräjillä

Rattijuoppo Kauhavalla

Lauantaina kello 23 jälkeen on poliisipartio puhallutti Alahärmässä normaalin liikennevalvonnan yhteydessä henkilöautoa kuljettaneen alahärmäläisen miehen ja alkometri antoi tulokseksi 1,8 promillea. Mies oli jo valmiiksi kortiton ja tapaus käsitellään aikanaan käräjillä.

Rattijuoppo Töysässä

Lauantain ja suunnuntain välisenä yönä kello yhden jälkeen on poliisipartio puhalli  Tuurissa henkilöautoa kuljettaneen ulkopaikkakuntalaisen naisen ja alkometri antoi tuloksen törkeät 2,05 promillea.

Naisen ajolinjat oliva aiheuttaneet  ongelmia ja hätäkeskukseen tuli ilmoituksia hänen ajostaan. Tapaus johti ajokortin menettämiseen ja asia käsitellään myös aikanaan käräjillä.

JÄTÄ KOMMENTTI