Rattijuoppoja ja tappeluja

0

Perjantai-iltana hieman ennen puoltayötä poliisipartio havaitsi voimakasta savun muodostusta Alavuden Tuurin kauppakeskuksen grillin luona. Perjantain ja lauantain taitteessa poliisille ilmoitettiin joukkotappelusta Seinäjoen keskustassa. Kauhavalta tuli ilmoitus myöhään perjantaina liikenteessä olevasta epäillystä rattijuoposta.

Alavudella asian selvittelyssä ilmeni, että alavutelainen hiukan alle kaksikymppinen nuorukainen oli halunnut näyttää kavereilleen ja oli sudittanut autoaan siten, että renkaista nousi huomattava savu ja käry. Poliisin paikalla suorittamassa puhuttelussa kuljettajakin löytyi ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen tuloksen.

Suomalainen ja ulkomaalainen tappelivat Seinäjoella

Perjantain ja lauantain taitteessa poliisille ilmoitettiin joukkotappelusta Seinäjoen keskustassa. Sekavan tilanteen selvittelyssä ilmeni, että alle 18-vuotias Vaasan seudulla asuva mies ja Seinäjoella asuva ulkomaalainen noin 25-vuotias mies olivat riitaantuneet ja sen seurauksena ulkomaalainen löi nuorukaista kasvoihin lasisella astialla siten, että nuorukainen menetti hetkeksi tajuntansa. Ulkomaalaisen lyöjän häivyttyä paikalta, häntä lähti seuraamaan paikalla ollutta nuorisoa. Poliisin keräämän tiedon mukaan, lyöjäkin sai osalleen jonkin verran mukilointia. Paikalla oli runsaasti nuorta väkeä. Nuorelle uhrille aiheutui hammasvaurioita etuhampaisiin ja huulessa oli myös haava. Lyöjänkin vammat kävi ambulanssihenkilöstö vielä tarkistamassa. Lasisella astialla lyönyt tuotiin poliisiasemalle säilöön yöksi.

Rattijuoppojen auto pyörähti katon kautta ympäri Kauhavalla – kumpi ajoi?

Poliisille tuli ilmoitus myöhään perjantaina Kauhavalla liikenteessä olevasta epäillystä rattijuoposta. Poliisin ollessa matkalla tehtävälle tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan etsitty auto on suistunut tieltä. Tapahtumapaikkatutkinnassa ilmeni, että auto oli ajautunut ulos ajoradalta ja pyörähtänyt mm. katon kautta ympäri. Poliisi tavoitti kaksi autossa ollutta henkilöä, kolmikymppisen kauhavalaisnaisen ja samanikäisen kauhavalaisen miehen. Molempien puhalluskokeet ylittivät törkeän rattijuopumuksen rajan. Poliisi selvittelee ajovastuita.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI