Rattijuoppoja vai mitä ? – pieni otos Vaasanseudulta !

0
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021

Pohjanmaan poliisin partio suoritti liikennevalvontaa tiistaina (11.9.) Vaasassa ja Mustasaaressa. Poliisin haaviin tarttui kovilla aineilla huumattuja ja rikoksenuusijoina kunnostautuneita ”autoilijoita”.

Vaasassa Huutoniementiellä pysäytti poliisipartio kello yhdentoista aikaan henkilöauton tarkistusta varten. Kuljettajalle toimineelle 48-vuotiaalle vaasalaismiehelle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0.00 mg/l, mutta huumepikatesti positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Mies kuljetettiin Vaasan keskussairaalaan veri- ja kliinisiin kokeisiin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Kyseinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli 11:s vuoden sisällä.

Poliisipartio pysäytti tiistaina vähän ennen puoltapäivää henkilöauton tarkistusta varten Vaasassa Palosaarentiellä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0.00 mg/l, mutta huumepikatesti positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Tämäkin mies kuljetettiin Vaasan keskussairaalaan veri- ja kliinisiin kokeisiin. 26-vuotiasta laihialaismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta.

… iltapäivällä Mustasaaressa

Poliisipartio pysäytti tiistaina (11.9.) kello puoli viiden aikaan iltapäivällä Mustasaaressa Sepänkyläntiellä henkilöauton tarkistusta varten. Kuljettajana toimineelle 30-vuotiaalle paikkakuntalaiselle miehelle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0.00 promillea, mutta huumepikatesti positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Mies kuljetettiin Vaasan keskussairaalaan veri- ja kliinisiin kokeisiin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Auton kyydissä ollutta auton omistavaa naismatkustajaa epäillään ajokorttirikkomuksesta, sillä tämän epäillään luovuttaneen ajoneuvon toisen kuljetettavaksi, vaikka kuljettajalta puuttui vaadittu ajo-oikeus.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI