SAM LEIJONANMIELI johtaa nyt Vimpeliä – kunnanjohtaja rekisteröi itselleen kokonaan uuden nimen!

0

Vimpelin kunnanjohtaja Sami Gustafsson muuttaa nimensä. Kuntaa johtaa itsenäisyyspäivästä eteenpäin Sam Leijonanmieli

Näin kunnanjohtaja Leijonanmieli (entinen Sami Gustafsson) perustelee etunimen ja sukunimen vaihtoaan:

” Vimpelissä kunnanjohtajat ovat vaihtuneet useaan otteeseen, nyt vaihtuu kunnanjohtajan nimi, mutta ei kuitenkaan mies itse. Minulla on ollut nimen muutos prosessi vireillä jo yli vuoden ajan, eli jo ennen, kuin minut valittiin kunnanjohtajaksi Vimpeliin. Nimen osalta asiasta tuli virallista kuitenkin vasta nyt.

Menemättä yksityiselämäni yksityiskohtiin avaan tässä muutamalla virkkeellä päätöstäni nimen muutoksen suhteen. En ole isäni kanssa tekemisissä, jonka nimeä kannan, näin ollen en tunne sukunimeäni omakseni. Tämän johdosta minulla on ollut harkinnassa jo pitkään vaihtaa sukunimeni, haluan että suvullani ja sukunimelläni on merkitys ja tarina. Pohdin uutta sukunimeäni pitkään. Lukuisia eri vaihtoehtoja kartoittaessani päädyin vaihtoehtoon Leijonanmieli. Oma siskoni kun on kutsunut minua tällä nimellä jo lapsuuden alkutaipaleista asti. Sukunimi kuvastaa myös isänmaallista luonnettani leijonan ollessa kansallinen symbolimme ja päättäväistä, lähes horjumatonta pohjalaista mieltäni joka minulle tulee veren perintönä. Pitkän harkinnan jälkeen päätin valita itselleni uuden sukunimen jolla on tarina, ja joka todennäköisesti jää ihmisille myös mieleen (ei tarvitse siis joka kokouksessa kerta toisen jälkeen jankata kuka minä olen).

Olen nyt 6.12 Suomen itsenäisyyspäivänä virallisesti maailman ensimmäinen Leijonanmieli, tavoitteenani on kuitenkin, että en ole viimeinen. Samalla kupongilla sai myös vaihtaa etunimen, vaihdoin etunimeksi: Sam, koska se sointui hyvin yhteen uuden sukunimen kanssa.

Kuntalaisten, tai kenenkään muun osalta tämä ei muuta mitään. Minua ei olla, eikä tulla kunnassani kenenkään toimesta herroittelemaan. Olen edelleen Sami kaikille kuntalaisille nyt ja aina. Myös päiväkodin lapsille, jotka usein heidät nähdessäni vilkuttavat ja huutavat terve Sami!”

Parhain terveisin

Sam Leijonanmieli


 

JÄTÄ KOMMENTTI