Sini-Elina Kärsämä Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi

0
Sini-Elina Kärsämä

Oululainen Sini-Elina Kärsämä (31) on valittu Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Kärsämä tulee tehtävään opintojensa parista ja hän aloittaa työssään tammikuun aikana.

– Olen iloinen, että Etelä-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajan tehtävä kiinnostaa. Saimme valita Kärsämän laajasta ja osaavasta hakijajoukosta. Uskomme hänen kykyynsä vahvistaa piiriä järjestönä. Myönteisyys, uudistuskyvykkyys sekä vahva talousosaaminen ovat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät valitsemaan tehtävään Sini-Elinan, sanoo piirin puheenjohtaja Mikko Savola

– Odotan innolla töiden alkua ja yhteistyötä eteläpohjalaisten kanssa. Totta kai lähestyvät kuntavaalit innostavat tarttumaan työhön ja haluamme yhdessä näyttää, että Keskusta on entistä merkittävämpi toimija myös Etelä-Pohjanmaalla, sanoo Kärsämä.

Kärsämä on hallintotieteiden ylioppilas ja tradenomi. Aiemmin hän työskennellyt muun muassa Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistyksen toiminnanjohtajana. Hänellä on vahva kokemus järjestöjen hallinnosta.

Sini-Elina Kärsämästä tulee 114 -vuotiaan Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin ensimmäinen naistoiminnanjohtaja.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI