Soinin Yrittäjät – aktiivinen yrittäjäyhdistys

0
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021

Jaana Kontkanen, Aarne Piipponen ja Seija Ojajärvi ( Kuvat: Jussi Paarvala)

Jussi Paarvala

Soinin Yrittäjät pitivät kevätkokouksensa Soinissa viime keskiviikkona. Yhdistys otti vastaan sadannen jäsenensä ja myönsi kunniapuheenjohtajan tunnustuksen yhdistyksen pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Aarne Piipposelle.

PEMI Forest Ay on Soinin Yrittäjien sadannes jäsen. Yritys on perustettu vuonna 2005. Yhtiön omistavat Mikko ja Pekka Silvonen. Yhtiön toimialana ovat metsähakkuut ja rahtikuljetukset Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi yritys tekee talvikausina tieaurauksia. Yritys työllistää vakituisesti 3-4 henkilöä.

Puheenjohtaja Seija Ojajärvi, yrittäjä Mikko Silvonen ja sihteeri Jaana Kontkanen

Aarne Piipponen on toiminut Soinin Yrittäjien puheenjohtajana vuosina 1995-2011. Lisäksi Aarne Piipponen on toiminut Etelä-Pohjanmaan Yrittäjissä useissa luottamustehtävissä mainittuina vuosina, muun muassa yrittäjäjärjestön hallituksessa.

Etelä-Pojanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Minna Sillanpää kertoi ilahtuneensa Soinin yrittäjien aktiivisuudesta ennen ja nyt. Yrittäjien järjestäytymisaste on maakunnan kolmanneksi korkein ja on tällä hetkellä 67 prosenttia. Jos suhteutetaan yrittäjäjäsenten määrää kunnan asukaslukuun on yrittäjiä Soinissa asukasluvusta 4,3 prosenttia. Jos lukua verrataan Helsinkiin pitäisi siellä olla 26.000 jäsenyritystä, kun niitä on kuutisentuhatta. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Seija Ojajärvi ja sihteerinä Jaana Kontkanen.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI