Soinissa matkailu elää uutta kukoistusta

0
Matkailun osaajia yhteisessä palaverissä

Soinissa matkailualalla toimivat yrittäjät pitivät yhteisen tilaisuuden Soinin kunnan edustajien kanssa Kunnantalolla. Yhteisesti pohdittiin matkailun tämän päivän tilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.

Tutustuttiin Erä- ja luontomessujen tarjontaan, Vuorenmaan rinnekeskuksen tilanteeseen ja sen visioihin, yrittäjien majoituspalveluihin, patikointi ja luontoreitteihin ja tuleviin tapahtumiin. Myös kaikki hankkeet kiinnostivat. Matkailun tilannekatsauksen piti kunnanjohtaja Juha Viitasaari ja kertoi samalla tulevaisuuden matkailun kehityshankkeista. Aiheen kannalta on tärkeää Soinin kunnan kotisivujen uudistuminen nykyaikaiselle tasolle.

Yrittäjien toimesta esiteltiin myös kysymyksiä päättäjille ja keskusteltiin matkailusta hyvässä hengessä ja tuloksellisesti, pitkään.

Seuraavana päivänä samassa tilassa järjestettiin toimijaseminaari, myöskin Soinin kunnan toimesta.

vas. Juha Viitasaari, Kati Tiala, Janne Kujala ja Suvi Hokkanen

Tilaisuuteen oli saapunut eri seurojen ja yhdistysten toimijoita vajaa kolmekymmentä henkilöä. Erä-ja Luontomessukatsauksen piti kunnanjohtaja Juha Viitasaari, kulttuuriterveiset toivat sivistysjohtaja Kati Tiala ja kirjastonjohtaja Suvi Hokkanen sekä Janne Kujala kertoili liikunnallista tapahtumista ja hankkeista.

Myös tässä tilaisuudessa keskusteltiin kesän tapahtumista ja olipa toimijoilla myös toiveita tulevaisuuden suhteen, jotka päättäjien toimesta huomioitiin. Todettiin, että tulevanakin kesänä Soinissa riittää tapahtumia , vaikkei ihan yhtä paljon kuin viime vuonna, jolloin juhlittiin Soinin 150 vuotista itsenäisyyttä.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI