Tahallista vai tahatonta ”markkinointia” – Seinäjoen Ideapark aukesi värikkäästi

0
Kauppakeskus Ideaparkin paikoitustilat. (Johanna Yli-Kaatiala/jpnews.fi))

Toivo Sukarin uusin, Ideapark nimeä kantava, jättikokoinen kauppakeskus avattiin viime torstaina, joka keräsi uteliasta yleisöä laajalta Pohjanmaan kanta-alueelta ja sen ulkopuolelta. Parkkipaikat ovat olleet käytännössä täynnä siitä saakka. Pisimmät kävelymatkat pysäköintipaikan löytäneiltä ovat olleet kilometrinkin päässä. Ja asiakkaiden että uteliaiden väentungos sisätiloissa myös sen mukainen. Kompleksin rakennusaikana sattuneita kommelluksia ja vedenpaisumuksia sen enempää käsittelemättä ja kommentoimatta, tuntuu miljöössä sattuvan ja tapahtuvan edelleen päivittäin. Vajaa viikko avajaispäivän jälkeen tänään tiistaina on Ideaparkissa uutisoitu suurtulipalon uhka, jossa kauppakeskuksen asiakkaita on jouduttu evakoimaan ulos rakennuksen tiloista. Lisäksi Ideaparkkiin on Pohjanmaan poliisin mukaan kohdistunut tiistaina puolenpäivän aikaan uhkausviesti.

Muun muassa YLE uutisoi, että Seinäjoen vasta avatun Ideaparkin erään ravintolan keittiössä kärähti, jossa yhteydessä yksi henkilö sai palovammoja.

Seinäjoen Ideapark jouduttiin tyhjentämään tänään aamupäivällä, kun Pancho Villa -ravintolan keittiössä syttyi tulipalo. Kyseessä oli pieni rasvapalo. Yksi henkilö sai lieviä palovammoja ja vietiin jatkohoitoon. Neljä muuta työntekijää tarkastettiin ensihoidon puolesta palopaikalla. Pelastustoimen mukaan savua tuli sen verran, että kauppakeskuksen tilat piti tyhjentää lyhytkestoisesti ihmisistä. Ravintola Panco Villan ovet suljettiin onnettomuuspäivän ajaksi.

NIMETÖN UHKAAJA SAATIIN KIINNI

Pohjanmaan poliisi sai tiistaina (19.11.) keskipäivällä heti kello kahdentoista jälkeen tiedon nimettömästä uhkausviestistä, joka kohdistui Seinäjoen Ideaparkiin. Poliisi teki tähän liittyen etsintöjä Ideaparkissa. Etsinnöissä ei löytynyt mitään epäilyttävää.

Pohjanmaan poliisi on tavoittanut teosta epäillyn henkilön ja jatkaa asian tutkimista perättömänä vaarailmoituksena. Pohjanmaan poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI