Tapahtui Suomessa! | Kolme rattijuoppoa kiinni tunnin sisällä samalla autolla !!

0
Kaikkea tämä suomen ”rento” lainsäädäntö teettää?  Tekeekö lainsäätäjä oman virkavaltansa naurunalaiseksi?

Eräskin kolmikko oli liikkeellä  ”lomailu” tunnelmissa keskellä viikkoa Suomen Vihannissa.

Tapahtumien kulku käynnistyi keskiviikkona illalla noin kello 20.20 kun poliisipartio pysäytti ajoneuvon ja totesi sen kuljettan, 1970 syntyneen miehen, ajaneen törkeässä 3.2 promillen humalassa.

Poliisi pysäytti samaisen auton klo 20.55 liikenteestä Vihannissa. Nyt vuorostaan sen kuljettajaksi osoittautui parikymmentä vuotta nuorempi kuljettaja, vuonna 1990 syntynyt mies, joka puhalsi 2,96 promillen törkeät lukemat.

Poliisia ”pilkkanaan” pitämä ajoneuvo tavoitettiin liikenteestä vielä illalla kello 21.13, jolloin sen rattiin oli vaihtunut kauniimman sukupuolen edustaja. Vuonna 1982 syntynyt naiskuljettaja puhalsi myös törkeän 2,90 promillen lukemat alkometriin.

Kolmikko oli edellä kerrotun mukaan liikkeellä samaisella autolla, vaikka poliisi yritti estää eri keinoin auton uudelleen käyttämisen.  Rattijuoppojen heikko kuntoinen auto oli myös pahoin lain ulkopuolella, sillä se oli katsastamaton ja poistettu liikennekäytöstä.

Kuin pisteenä, kukaan kolmikosta ei omistanut ajokorttia.

Jokilaakson poliisista kerrotaan, että kolmikon ajeluja tutkitaan törkeinä rattijuopumuksina, kulkuneuvon kuljettamisina oikeudetta sekä
ajoneuvorikkomuksina.

Ota kantaa aiheeseen ja kerro oma mielipiteesi kansanedustajille ja päättäjille jotka parhaillaan miettivät Suomeen uusia promillerajoja.

Käytä kätevää kommentointi linkkiämme

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI