Vaalit tulee – oletko valmis

0

 Soini aloittaa matkan kohti eduskuntavaaleja natevalla vaaliteemaisella viikonvaihteella 22.3.–24.3. Viikonlopun aikana on mahdollisuus kuulla lähialueen kansanedustajaehdokkaiden vaaliteemoja ja kertoa myös heille kuulumisia.

Perjantaina teemana on maaseudun elinvoimaisuuden vahvistaminen ja väestön vähenemisen pysäyttäminen. Tilaisuus alkaa vuonna 2018 syntyneiden soinilaisten vauvalahjojen jaolla klo 16.30. Kahvitarjoilu aloitetaan jo klo 16. Aiheen piirissä jatketaan klo 17 alkavassa eduskuntavaaliehdokkaiden keskustelupaneelissa. Mukana on viiden puoleen edustajat lähikunnasta. Paneelissa ovat Annu Ridanpää-Taittonen, kok, Antti Joensuu, kesk, Johanna Yli-Kaatiala, kd, Reijo Hongisto, sin ja Tauno Lampinen, ps.

”Koska soinilaisia ei ole ehdokkaita, tuomme lähialueen ehdokkaat Soiniin. Osallistamalla nykyisiä ja tulevia kansanedustajia pohtimaan myös meidän ongelmiamme, voimme hyvin vaikuttaa siihen, mitä he meidän menoksemme päättävät seuraavan neljän vuoden aikana,” kertoo kunnanjohtaja Juha Viitasaari.

Vauvalahjojen jakoon odotetaan pilttejä läheisineen ja sukulaisineen. Vaalipaneeli on kaikille avoin. Sitä ovat tervetulleet seuraamaan kaikki halukkaat ja toki myös pienimmät, jos muistamisen jälkeen on voimia.

Tori täyttää lauantaita

Lauantaina aamulla hyvissä ajoin aukeaa Soinin tori talven hiljaiselon jäljiltä jälleen toimintaan. Torimyyjät ovat tervetulleita klo 8 alkaen Liikekeskuksen alaparkkipaikalle. Luonnollisesti myös asiakkaita odotetaan paikalle. Viikonlopun teeman mukaisesti paikalle ovat tervetulleet myös vaalikiertueellaan olevat kansanedustajaehdokkaat.

”Nyt on aika virkistää toritoimintaa kevättä kohden. Myyntipisteet tarjoavat lauantaiherkutteluihin varmasti ainakin soinilaista kotijuustoa,” Viitasaari vinkkaa.

Torimyyjien toivotaan varaavan paikkansa numerosta 040 1792552 tai kipalv@japo.fi. Paikka on ilmainen, mutta halutessaan sähköpaikan saa 5 euron maksulla. Myös vieressä olevaa lämmintä grillirakennusta on mahdollista vuokrata torikäyttöön. Tori jatkuu tästä eteenpäinkin keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Poliittisesti painottunut viikonloppu jatkuu edelleen sunnuntaina. Illalla klo 18 alkaen on kaikkien tavattavissa Keskustan vimpeliläinen eduskuntavaaliehdokas Anne Niemi. Häntä voi jututtaa kunnantalolla, josta hän jatkaa klo 19 pidettävään Soinin Keskustan vuosikokoukseen. Kokouksessa ovat mukana myös kaksi muuta ehdokasta, ähtäriläinen Mikko Savola ja alajärveläinen Antti Joensuu.

 

 

 

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI