Vain pieni otanta kahden vuorokauden ajalta ! – Huumausainevalvonnassa paljastui lähes 50 huumerikosta Seinäjoella

0

Pohjanmaan poliisi suoritti tehostettua huumausainevalvontaa Seinäjoen 2019 Hip Hop festivaaleilla ja tapahtuman lähialueilla 6-7.9.2019. Valvonnassa paljastui 38 huumerikosta, joista 34 oli huumausaineen käyttörikoksia ja neljä huumausainerikoksia. Käyttörikokseen syyllistyneistä kaksi oli alle 18-vuotiaita. Takavarikkoon jäi kannabista, amfetamiinia, MDMA:ta, ekstaasia, LSD- lappuja ja erilaisia huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Lisäksi SHHF 2019-yleisötilaisuusalueen läheisyydestä Vaasantieltä tavattiin kolme henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään käyttäneen huumausaineita ennen ajoa tai ajon aikana. Heidän osaltaan tekoja tutkitaan rattijuopumuksina ja huumausaineen käyttörikoksina. Yhtä henkilöauton kuljettajaa epäillään vielä törkeästä rattijuopumuksesta, jossa ”huumaavana” aineena oli alkoholi.

Viikonlopun aikana muualta Seinäjoen keskustan alueelta paljastui lisäksi viisi (5) huumausainerikosta, joihin epäillään liittyvän huumausaineiden myyntiä, sekä muutamia huumausaineen käyttörikoksia ja huumaantuneena ajamisia eli niin sanottuja huumeratteja.

Kaiken kaikkiaan huumausaineisiin liittyviä rikosilmoituksia kirjattiin Seinäjoella kahden päivän aikana noin 50!


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI