Veljesriitaa Lehtimäellä ja liukastelua Ähtärissä sunnuntaita vasten yöllä

0
Ähtärin Ostolontiellä kuten muuallakin Suomenselällä oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä petollisen liukasta. Talvirenkaat olisivat olleet tarpeen mutta useimmilla ne olivat jo varaston kätköissä. Tämä kuva on jo sunnuntai-illalta. (JS/jpnews.fi)

Teksti ja kuvat: Jouko Siirilä/J-Pnews

Lehtimäkeläisveljekset nujakoivat toistensa ja poliisin kanssa lauantaina (4.5.) illalla kerrotaan Etelä-Pohjanmaan poliisin tiedotteessa. Noin kello 21 aikaan syntyi Lehtimäellä 80-luvulla syntyneiden veljesten välille riita, joka eteni painimiseen ja lyömiseen. Vasta poliisin saapuminen lopetti tappelun. Toinen osapuolista otettiin kiinni ja kuljetettiin Seinäjoen poliisiasemalle. 

Kiinniotettaessa toinen mies tarttui kiinni toisen poliisin vaatteisiin mutta poliisi sai tilanteen hallintaansa välittömästi. Aikanaan asiaa käsitellään käräjäoikeudessa pahoinpitelynä ja poliisiin kohdistuneena virkatoimen vastustamisena.

Kahden aikaan sunnuntaina aamuyöllä suistui kaksikymppisen töysäläismiehen kuljettama henkilöauto tieltä Ähtärin Ostolantiellä. Suistumisessa auto katkaisi valaisinpylvään ja kuljettaja oli jonkin aikaa puristuksissa ajoneuvossa, ennen kuin sivulliset saivat miehen ulos autosta. Kuljettajan mukaan syynä suistumiseen oli liukas keli. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Lehtimäkeläisveljekset käyttäytyivät lauantai-iltana kuin nämä samassa pesässä koko talven nukkuneet karhukolmoset Ähtärin eläinpuistossa. Kun ne pääsivät ensi kertaa ulos.

Hyllykalliolla ja Kurikassa
naisen pahoinpitelyjä

Lauantaina illalla vieraili Hyllykalliolla viisikymppinen mies samanikäisen naisen asunnossa kahteen eri kertaan. Ensimmäisellä kerralla mies oli aiheuttanut asunnossa häiriötä sen verran, että nainen oli soittanut paikalle poliisit. Poliisipartio ei löytänyt miestä koska joutui poistumaan toiselle tehtävälle. Häiriöntekijä oli palannut paikalle ja ikkunan rikkomalla oli päässyt asuntoon, jossa oli rikkonut paikkoja ja pahoinpidellyt naista. 

Tällä kertaa poliisi tavoitti epäillyn ja hänet vietiin Seinäjoen poliisiaseman putkaan. Naisen vammat eivät vaatineet lääkärin arviointia.

Kurikassa sijaitsevan hotellin edustalla tönäisi sunnuntaina aamuyöllä kolmen kieppeillä Ruotsissa asuva 90-luvun alkupuolella syntynyt mies naisen maahan, niin, että nainen löi päänsä katukiveykseen. Väliin mennyt hiukan alle viisikymppinen kurikkalaismies koki saman kohtalon ja hänetkin kaadettiin maahan. 

Kaatuneen miehen päähän tuli kookas kuhmu ja mies toimitettiin tutkimuksiin Seinäjoen sairaalaan. Järjestyksenvalvojat olivat ottaneet tekijän kiinni ja poliisi toimitti miehen poliisiasemalle säilöön. Ensiksi kaadetun naisen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa.

Miehet juntturoivat
rajunoloisesti

Kolmen aikaan sunnuntaina aamuyöllä kurikkalainen parikymppinen mies meni häiritsemään järjestyksenvalvojan työtä kurikkalaisen hotellin edustalla. Tilanne eteni siihen saakka, että mies kävi käsiksi järjestyksenvalvojaan ja repi tältä vaatteita. Järjestyksenvalvojat ottivat miehen hallintaansa ja luovuttivat poliisille, joka toi miehen putkaan Seinäjoelle.

Sunnuntaina aamuyöllä kolmen maissa syntyi Kauhajoella riitaa 30-vuotiaan seinäjokisen ja kymmenen vuotta nuoremman Kauhajoella asuvan miehen välille. Seinäjokelainen löi riidan tiimellyksessä Kauhajokista sillä seurauksella, että lyödyltä lahti taju hetkeksi ja kasvoihin tuli vammoja. Poliisi tavoitti epäillyn jonkin ajan kuluttua ja mies tuotiin Seinäjoen poliisiasemalle säilöön.

 


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI