Vuorenmaan portaat – 225 metriä alhaalta ylös

0

Ely on tehnyt 21.4.2019 myönteisen rahoituspää-töksen elämys/kuntoportaat-hanke Vuorenmaahan. Hankkeen kustannusarvio on 155 049 euroa

Soinin Sisu ry on soinilainen urheilun yleisseura, joka on perustettu 1917 Nuorisoseuran alajaostoksi ja 1927 seura rekisteröityi omaksi urheiluseuraksi. Tällä hetkellä seuralla on kuusi kappaletta lajijaostoja (naisjaosto, yleisurheilujaosto, pesäpallojaosto,judo/painijaosto, pyöräilyjaosto ja frisbiigolfjaosto). Soinin Sisu ry:llä on vahva rooli soinilaisten liikuttajana vauvasta vaariin ja sellaisena toimijana seura haluaa jatkaa toimintaansa. Viime vuosina Soinin Sisu ry on myös halunnut olla omalta osaltaan olosuhteiden parantajana, ja näin tukenut omaehtoisen liikunnan edistämistä Soinissa. Hyvät liikuntaharrastuspaikat ovat koko alueen vetovoimatekijä, sekä pitovoimatekijä nykyisille alueen asukkaille.
2000-luvulla Soinin Sisu ry on ollut monissa hankkeissa mukana parantamassa liikkumisen mahdollisuuksia Soinissa. Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut Soinin Sisu ry:n Pohjola-palkinnolla sekä Kunnon Seurapalkinnolla.

Yksityinen rahoitus -osuus tullaan kattamaan täysin vastikkeettomalla työllä. Hankeaikaista rahoitusta tullaan hakemaan lainana Soinin kunnalta.

Hankkeen toteuttaa Soinin Sisu ry ja hanketta on edesauttanut ExtremePark-hanke/ Kari Laasala. Hanketta esitellään Luonto- ja Erämessuilla 4.5. Soinissa

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI