Elämän roihu – Live hard live your dream

0
Elämän roihu korusarja
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021
Elämän roihu -korusarja on Duudsonien innoittama ja Kalevala Korun toteuttama.
Kalevala Koru ja Duudsonit yhdistivät voimansa. Yhteisistä arvoista syntyi korusarja, joka kannustaa uskomaan itseensä ja elämään täysillä omien unelmiensa mukaan.

Äkkiseltään ajateltuna voisi ajatella että Kalevala Korulla ja pähkähulluista tempuistaan tunnetuilla Duudsoneilla ei voi olla mitään yhteistä. Pinnan alta löytyi kuitenkin iso joukko rehtejä, yhteisiä arvoja: rohkeus, ystävyys ja aitous. Molemmat brändit ovat vahvoja suomalaisia, jotka toimivat suurella sydämellä. Tehdään täysillä se mihin ryhdytään! Tästä kehittyikin vahva usko menestyksekkäälle yhteistyölle. Lopputuloksena syntyi kaksi komiaa riipusta, monikäyttöinen rannekoru sekä korvakorut.

Duudsonit kertovat korusarjasta seuraavasti:

”Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan – näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista”. -Duudsonit

Kalevala Koru tuo syksyllä 2014 markkinoille Elämän roihu -korusarjan, joka on Duudsonien innoittama ja Kalevala Korun toteuttama. Elämän roihu -korusarja on suunniteltu soveltuvaksi sekä miehille että naisille. Tarinan kautta kuluttaja pukee ylleen paitsi korun, myös statusta, identiteettiä sekä yksinkertaisen ohjeen onnelliseen elämään.

Elämän roihu korusarja

”Rohkeus on uskallusta tehdä asioita niin kuin sydän sanoo. Rohkea ihminen puskee päämäärää kohden täydellä energialla, sillä rohkeus on elämän suola.” sanoo Jukka Hildén Duudsoneista. Usko itseesi ja elä unelmiesi mukaan. Elä täysillä ja nauti elämästäsi. Live hard live your dream!

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI