JESSICA UUSSAARI matkalla kotimaisen musiikin tähtitaivaalle

0

Auraviihteen naisrosteriin on kiinnitetty uusi lahjakkuus Jessica Uussaari. The Voice Of Finland 2016 -kisasta tuttu nuori, upea laulajatar, joka hurmaa yleisönsä kerta kuulemalla.

Raumalta kotoisin oleva, nykyään Turussa asuva Jessica Uussaari valloitti yleisön Olli Lindholmin tähtivalmennuksessa kevään 2016 The Voice Of Finland -kilpailussa.

Turun konservatoriossa opiskelevan Jessican valtti kisassa oli tulkinnat – Irwinin kappaleesta Maailma on kaunis ja Anna Erikssonin kappaleesta Kesällä kerran. Koskettavat esitykset saivat yleisön haukkomaan henkeään. Jumalainen ääni koskettaa sielussa asti.

Musiikki on ollut läsnä Jessican elämässä jo vuosia. Lapsesta asti on tarjoutunut lukuisia tilaisuuksia esiintyä niin koulun projekteissa kuin yksityistilaisuuksissa.

– Aloitin pianonsoiton 4-vuotiaana Rauman musiikkiopistossa ja 6-vuotiaana mukaan tuli viulu, kertoo Jessica itse.

Koko perhe muutti Turkuun musiikkiopiskelun vuoksi ja Jessica aloitti Puolalanmäen musiikkilukiossa. Lukion aikana hän oli solistina monessa konsertissa mm. Mikaelinkirkossa ja HK Areenalla. Lukiosta opinnot suuntasivat Turun konservatoriolla ammattipuolelle, jossa hän opiskelee klassista viulua ja pop/jazz- laulua.

Jessica on valmistunut muusikoksi talvella 2016. Hän on opiskellut laulua 2010 alkaen ammattiopettajilla ja viulua 7 eri opettajan johdolla.

– Suomalainen pop/iskelmä on minulle ominaisin musiikkityyli. Vahvuuteni on ehdottomasti tulkinta. Haluan tuoda ihmisille ilmi, miltä kipu kuulostaa ja tuoda siihen helpotusta. Annan kokemukseni kuulua laulamisessa ja haluan tehdä musiikkia, mikä koskettaa sieluun asti. Musiikki on minun kieleni puhua ja näyttää tunteita, Jessica hehkuttaa.

Nyt on aika ottaa askeleet kohti artistiuraa. Ohjelmistoa on kerätty ja Jessica on valmiina keikoille.

…………………………………………………………………

Kuuntele!

Jessica Uussaari – Kuu Saa Valtansa Auringolta (Mokoma Cover)

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI