Tangoseniorikonsertin Etkoilla Ähtärissä la 5.10. fiilistellään laulajalegenda Topi Sorsakosken musiikin tahtiin 

0
Free Shake & Jarkko Järvenpää

Ähtärissä Hotelli Mesikämmenessä järjestetään lauantaina 5.10. Tangoseniorikonsertin Etkot rautalankatanssien muodossa. Etkojen lavalle nousee loistava ähtäriläinen Free Shake solisteinaan Jamo Niemi ja Jarkko Järvenpää. Illan tunnelma on taattu, sillä musiikkina kuullaan niin laulajalegenda Topi Sorsakosken tuotantoa kuin tanssittavaa iskelmää, poppia ja rautalankaa.

Hotelli Mesikämmenen iltaravintola on auki klo 20.00-00.30 ja orkesteri nousee lavalle klo 21. Free Shake solistinaan Jamo Niemi on tyylitaitoinen pitkän linjan ähtäriläinen bändi, jolta taipuu niin perinteinen rautalanka kuin beatiskelmä ja nykypäivän radiohititkin. Soinilainen Jarkko Järvenpää on mm. esittänyt nimiroolia laulaja Topi Sorsakoskesta kertovassa, Ähtärissä v. 2014 ensi-iltaan tulleessa Salattu suru -musiikkinäytelmässä. Rautalankatanssit toimivat etkoina su 6.10. Ähtäri-hallissa järjestettävälle Muista minua – Tangoseniorilaulukilpailun 10-vuotisjuhlakonsertille, jossa lauletaan Topi Sorsakosken tunnetuksi tuomia tangoja ja iskelmiä.

Liput ovat ostettavissa ennakkoon osoitteessa www.lippu.fi ja ovelta tapahtumailtana klo 20 alkaen. Hotelli Mesikämmenessä majoittuvat asiakkaat pääsevät Etkoille -50 % hintaan. Hotelli Mesikämmenessä on rautalankatanssien lisäksi la 5.10. klo 17-21 tarjolla Tangobuffet.

Tangoseniorikonsertin Etkot järjestää Visit Ähtäri.


 

JÄTÄ KOMMENTTI