Meklari vaihtuu, muuttuuko palvelu?

0
(oik) Ritva Raisio siirtyy muihin tehtäviin ja luovuttaa PestuuMarkkinat.fi-palvelun meklarin työhanskat Piia Korhoselle. Piia jatkaa hyviä käytäntöjä ja auttaa töitä ja tekijöitä kohtaamaan myös koko kesän ajan.

PestuuMarkkinat.fi -palvelun meklari vaihtuu. Palvelussa noin vuoden verran toiminut Ritva Raisio siirtyy toisiin tehtäviin ja meklarin sekä Suunta tulevaan -hankkeen hankevetäjän pestiin tarttuu nyt Piia Korhonen.

Fasadi – Alavuden Kehitys Oy

Piia aloitti tehtävässä 14.6.2021 Ritvan hyvällä perehdytyksellä ja palvelun toiminta jatkuu koko kesän. Meklariin saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostilla kuten ennenkin. Toimisto sijaitsee Alavudella Fasadissa.

PestuuMarkkinat.fi on paikallinen ja maksuton töiden ja työntekijöiden välityspalvelu, joka on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille, maa- ja metsätiloille, kotitalouksille sekä työnhakijoille. Toukokuun alusta lähtien palvelualueeseen on kuulunut Kuusiokuntien lisäksi Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan alueet.

Palvelusta on saatu hyvää palautetta niin työnantajilta kuin työnhakijoilta. Meklari auttaa tarvittaessa palvelun käytössä ja edistää töiden ja sopivien tekijöiden kohtaamista.

Hankkeesta tiedotetaan säännöllisesti mukana olevia kuntia ja työnantajia lähestytään puhelimitse sekä sähköpostiviesteillä. Työnhakijoiden kannattaa seurata palvelun Facebook-sivua sekä PestuuMarkkinat.fi-sivustoa. Suunnitelmissa on ottaa käyttöön myös Instagram-kanava.

Tutustukaa palveluun ja ottakaa yhteyttä; edistetään paikallista työllistymistä yhdessä.

Suunta tulevaan –hankkeen ovat yhteistyössä suunnitelleet kohdealueen elinkeinotoimijat. Hanketta hallinnoi Alavuden Kehitys Oy, kohdealueena on Alavus, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kuortane, Soini, Teuva ja Ähtäri. Hankkeen toiminta painottuu PestuuMarkkinat.fi –palveluun.


 

JÄTÄ KOMMENTTI