PS-aloitti Alavudella – KUUMAT MAKKARAT MAISTUIVAT

0
Alavuden PS:n puheenjohtaja Yrjö Paukkunen (äärimmäisenä oikealla punainen pusero yllään) sai syystäkin hymistellä tyytyväiisenä, kun kuntavaalien toritapahtuma kiinnosti niin monia. (Kuva:Pentti Hautala)

Pentti Hautala
ALAVUS / TÖYSÄ

Aitoon vaalitunnelmaan on päästy perinteiseen tapaan kyläilloissa, iltamissa ja erilaisissa toritaapamisissa. Nyt koronanviruksen piinatessa joukkojen kokoontumiset ovat olleet haave vain.

Rokotukset ja muut varotoimenpiteet ovat kuitenkin vaikuttaneet niin, että kokoontumisien rajoituksien suosituksia on helpotettu. Alavudella ensimmäisenä käynnisti kesäkuun kunnallisvaalien toritapahtumat Perussuomalaiset.

Sateisesta ja koleasta säästä huolimata kuumat grillimakkarat sekä mehut maistuivat ja juttu luisti, K-Supermerketin edustalla. Kaupan tilavan pääsisäänkäynnin katonalus tarjosikin tarpeellisen sääsuojan, hyvän suosion saaneelle tapahtumalle.

Alavuden Perussuomallaisten puheenjohtaja Yrjö Paukkunen saikin hymistellä tyytyväisenä, kun eri-ikäisiä ihmisiä nautti tarjoilusta ja toistensa tapaamisesta runsain määrin.
Monella läsnäolijalla oli kulunut aikaa jopa useita kuukausia viimeisestä tuttujen tapaamisesta. Nyt siihen  oli tarjolla vihdoinkin tilaisuus, jota käytettiinkin sankoin joukoin hyväksi.

Paikalla viihtyi Perussuomalaisten kannattajien lisäksi varmasti kaikkien puolueiden puolesta puhujia.

Sopivasti piristävää väittelyä ja mielipiteiden vaihtoakin syntyi, kun keskusteltiin valtakunnallisista ja kunnallisista päätöksistä. Siitä, mitä on päätetty ja miten on toimittu tähän mennessä. Sekä siitäkin kuinka pitäisi hommat hoitaa valtakunnassa ja Alavudella.

Tällä hetkellä Alavuden kaupunginvaltuustossa on Perussuomalaisilla seitsemän valtuutettua. Tulevissa kesäkuun kunnallisvaaleissa on mukana peräti 40 ehdokasta. Määrä on moninkertainen edellisiin vaaleihin verrattuna. Kristillisten kanssa Alavuden Perussuomalaisilla on vaaliliitto.

Toritapahtumat jatkuvat Alavudella, kun päästään nauttimaan keskustapuolueen ehdokkaiden tapaamisesta ja tarjoilusta Töysässä Salen piha-alueella, maanantaina 24.5. klo.16-18.


 

JÄTÄ KOMMENTTI