Virtain Valtti – Uusi vuosi tuo Virroille uuden valtuustoryhmän !

1
Virtain kaupunginvaltuusto ARKISTOKUVA (J.Ruohola)

Jarkko Ruohola/J-Pnews
Virrat

Vuoden 2021 tammikuussa Virtain kaupunginvaltuustossa aloittaa uusi valtuustoryhmä.

Uuden valtuustoryhmän muodostavat kaupunginvaltuutetut Sanna Kangas, Teemu Kontoniemi, Anssi Nyman ja Jarmo Vehmas sekä varavaltuutetut Auli Arpiainen ja Pirjo-Liisa Rouniola. Uuden valtuustoryhmän työnimenä on Virtain Valtti. Ryhmän perustaminen esitetään hyväksyttäväksi tämän vuoden ensimmäisessä kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Uuden valtuustoryhmän puheenjohtaja Sanna Kangas kertoo, että olemme tasaisin väliajoin pitkin valtuustokautta miettinnet asiaa, mikä on puolueiden merkitys kuntapolitiikassa ja todenneet ettei se ole pelkästään aina postiivinen. Yhä harvemmat ihmiset haluavat nykyisin sitoutua kunnallisella tasolla, äänestäjinä tai ehdokkaina.

– Oman kunnan asioita tulee ajaa ja hoitaa kuntalaisten edun, ei puolueen mukaisesti. Moni kuntapolitiikasta kiinnostunut jää ulkopuolelle, koska vierastaa puolueita. Uskomme, että kunnalliseen päätöksentekoon löytyy helpommin uusia ihmisiä ja tekijöitä ilman puoluesidonnaisuutta. Ja näitä uusia tekijöitä tarvitaan, jotta pysymme muuttuvassa maailmassa mukana, uskoo Sanna Kangas.

– Kokoomuksen ryhmän sisällä törmäsimme näkemyseroihin asioiden hoidosta ja toimintatavoista. Nämä seikat  veivät osaltaan myös ratkaisuamme eteenpäin, kertoo eron syistä Sanna Kangas.

– Toki meillä ryhmäläisillä säilyy samat arvot kuin kokoomusaikaankin. Tärkeitä asioita meille ovat muunmuassa menestyvä ja kasvava elinkeinoelämä, koulutus, hyvinvointi ja sivistys. Uusi ryhmä on avoin kaikille samanhenkisesti ajatteleville puoluetaustaan katsomatta. Uuden ryhmämme johtoajatuksena on ajaa virtolaisten ja Virtain etua, korostaa Sanna Kangas. -jr


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Pääasia on juurikin ajaa virtolaisten puolta, ei puoluepolitiikkaa joka jakaa monesti ihmisiä vaan eri puolelle.

JÄTÄ KOMMENTTI